Przepiękna 156 czarna z czarnym grillem, dymionymi swiatlami i czarnymi tylnymi lampami, a w srodku kobietka rozmawiajaca przez tel. Ramki byly. Widziana kolo 14:00 w Karpaczu dzisiaj. Mojego machania nie widziala :( Alfa zacna
Printable View
Przepiękna 156 czarna z czarnym grillem, dymionymi swiatlami i czarnymi tylnymi lampami, a w srodku kobietka rozmawiajaca przez tel. Ramki byly. Widziana kolo 14:00 w Karpaczu dzisiaj. Mojego machania nie widziala :( Alfa zacna
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 SW ktory minal mnie dzis za Polkowicami w strone Glogowa i mignal awaryjnymi ;)
Widziana kierowniczka w ciemnej 156 dzis o 14:50 kolo ronala w walbrzychu. Ramki byly u mnie swiatelka i lapka tez byla;-)
wysłane z telefona niemądre człowieki
Dzisiaj przylukana Alfa. Wstyd sie przyznac gdyz nie wiem co to za model. Kombi, stala dzisiaj na dubois przy muralu brama do nadodrza. Rejestracja pp ( na ramkach) wiadomo czyja to? Sylwetka bardzo ladna.
Widziany bodajże Tellmen koło 12 na mojej ulicy koło szpitala :D
Kto wczoraj rano gonił z Lubina na legnicę srebrną 156 SW DLU :):)
Kto to "fisiował" za mną wczoraj na Legnickiej od Jana Pawła do TGG około 18:10? Zauważyłem tylko , że 166... :)
Pozdrawiam zdziwionego kolegę z 156 FL, który stał w korku w Oławie. Ja jechałem i machałem. Tyle, że Sprinterem ;)
Dziś namierzony Kolega dzanas7
Widziany i obmrugany w okolicach Domasławia (jechałeś w kier. Wrocka. Ja z Wrocka srebrnym Golfem IV :D)
POZDRO !
- - - Updated - - -
Miała pewnie wizytówkę forumową za tylną wycieraczką i za przednią - sam włożyłem dosyć dawno temu i do niedawna były :D
Mialbym wolny grosz to przytulilbym tą 33 ( ladna, chociaz nie jedna dupe golebia widziala) a tak w temacie. Wczoraj widziana na trzebnickiej kolo nadodrza czerwona brera skrecajac w boczna ulice przylegajaca do nasypu.
@siroccoxp
Widzianyś jadący od strony dworca głównego do galerii dominikańskiej ok 12:30. Nie widziałeś mnie, bo byłem pieszo. Chyba, że zwróciłeś uwagę na dość mocno wychylającego się gościa w twoją stronę.
3 minuty temu na piaskowej górze ul. broniewskiego ciemna alfa 156 na ramkach. Niestety za późno bylo na mruganie jak ja spostrzeglem. W kazdym razie pozdrawiam:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A ja jechałem od samiuśkiego Lidla wzdłuż Powstańców do Alei Jaworowej (?) za 146 na blachach LWL ;)
Kurcze nie przylukalem cie ale na pewno to ja drugiej takiej niebieskiej po lifcie nima xD wracalem z bystrzyckiej z klejem do szyb. ( progi trzaogarnac..) aczkolwiek jak jechalem w strone galeri milamy mnie dwie alfy machalem awaryjnymi klikalem nic. Nastepnym razem baczniej sie bede rozgladal pozdro ;)
Widziana i pozdrowiona srebna 159 na wrocławskich blachach, obwodnica autostradowa, okolice lotniska. ;)
Widziany bodajże Aleks na Starym Zdroju dokladnie na Armii Krajowej kolo 6.30 :D
Który zakamuflowany alfisti w audi mnie dzisiaj obmrygal na drodze legnica- Złotoryja ? Jechlem zdekompletowana 147
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Piekna 156 Sw na parkingu mej rodzimej firmy:-) jedbak karny ku... za ... parkowanie:-) czyje to dzielo wloskiej architektury?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/305.jpg
Jakim trzeba być...., żeby tak zaparkować ??? Zrozumiałbym, jakby to był jakiś wieśwagon lub inny germański złom, ale Alfą ??? A fe !
A nikt nie pomyślał, że wcześniej mogły tam stać samochody, które zostały źle zaparkowane? W momencie robienia zdjęcia mogły już odjechać.
Inna sprawa, że nie każdy lubi jak ktoś przykleja samochód do samochodu i obklepuje drzwiami.
pewnie że pomyślał :P taka jest rzeczywistość w momencie przyjazdu na drugą zamianę a kolega/koleżanka niewątpliwie taką miał/a. Nie czepiajcie się już parkowania tylko powiedzcie który to z naszych :)
Olaf i gatess widziani na Czarnieckiego dzisiaj. Pozdrawiam
Garść pozdrowień z trasy tam i z powrotem (WRO_JG), rano za wiaduktem za Bolkowem czarna 159SW, a wracając to już wysyp:
- Kaczorów ok 14: śliczna bordowa 156 pomrugane i odmachane :D
- 1,5 km dalej czarna 145, nie zdążyłem nawet machnąć,
- koło Bolkowa (znów) czarna 159SW (ta sama)?
- przed Strzegomiem siadłem na ogon grafitowej 159 sedan i wieźliśmy się razem aż za Jaroszów, awaryjki po wyprzedzaniu, a kolega FEST mi mrugnął, w sumie to chyba pierwszy raz błysk 159tki było mi dane widzieć - Dzięki :D
- w międzyczasie koło Shella na obwodnicy Strzegomia mijalismy srebrną 166 po lifcie, łapkę podniosłem, ale kolega chyba nie widział,
Prawdziwy wysyp Alf dzisiaj, pogoda super wiosenna to się i towarzystwo chyba ruszyło po zimie :)
Pozdrowienia dla wszystkich alfisti :)
Gdzieś pod rynkiem we Wrocławiu widziana czerwona 156 GTA berlina. Znak rozpoznawczy to 2 olbrzymie wydrapane w brudzie kutasy po obu stronach samochodu. Maszyna bez ramek, ale może właściciel gdzieś tu jest, bo jednak sprzęt dla kumatych, a nie niedzielnych alfistów.
Dzisiaj na bielanaach wrocławskich na parkingu pod obi koło 15. widziana 156'ka sportwagon na DB..., w ładnym niebieskim kolorze, dawno takiej nie widziaałem :)
pozdrowienia dla 156 ONY, którą miałem zaszczyt wyprzedzać ok. 20 w grodkowie.
Teraz stoi pod tesco szczawno zdrój ladna 156 sw jtd rej DSW 31152 Ramek brak wiec wizytowke zostawilem pod wycieraczka:-)
Widziana 147 zaparkowana obok mojej Gtv'ki pod tesco w świdnicy, czyja to? ramki były;] Pozdrawiam
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=123194&stc=1
widziana 159 DW***HL na wiśniowej o 14.30, odmachane ;) czyżby Gierek? :>