Nie będziesz muminem, więc chyba możesz być spokojny. :) Jak będzie czas to ja chętnie zwiedzę Wrocław, do tej pory podziwiałem go jedynie w korkach, a to do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy :)
Printable View
Siemka, rzadko tu zaglądam, ostatni raz byłem w Częstochowie i bardzo kuszący ten zlot jak i jego program, jeszcze setne urodzinki marki, ale w tej chwili jestem w połowie przywracania swojej Alfy do dobrego stanu, niestety, trochę kasy to pochłania i nie chciałbym się taką pokazywać hehe. Następnym razem, ale GORĄCO ŻYCZĘ WSZYSTKIM ŚWIETNEJ ZABAWY!!!
Czy ktoś z W-wy jedzie na zlot?? Ja i jeszcze dwóch a może nawet trzech kolegów jedziemy z Białegostoku i myślałem żeby się spotkać o konkretnej godzinie gdzieś w Wawie i wyjechać razem, wiem że czasu jeszcze jest ale zawsze to lepiej wcześniej się jakoś umówić
o właśnie, kolega ma dobry pomysł, może otworzymy jakiś temat żeby się dogadywać skąd kto jedzie:)
Niby to jest temat rozmów o zlocie ale moim zdaniem zrobilibyśmy tu bałagan, bo są tu ludzie z całej Polski i nie każdy jedzie od piątku:)
Ja będę jechał z Warszawy w piątek, nie wiem o której godzinie
Jeśli będę jechał, to może mnie przy okazji zgarniecie z Łodzi? :)
Jadę przez Rawę-Piotrków-Bełchatów i Wrocław