Ok;]
Dzięki
Plan konspekt zlotu jest powszechnie znany od dawna.. a jakieś bardziej szczegółowe informacje w stylu godzin posiłków kiedy będą znane?
Ok;]
Dzięki
Plan konspekt zlotu jest powszechnie znany od dawna.. a jakieś bardziej szczegółowe informacje w stylu godzin posiłków kiedy będą znane?
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
W sumie godziny posiłków są do uzgodnienia.
Właściwie to mogę już pouzgadniać godziny.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Z tym że najpierw My.. tj Alfaholicy musimy ustalić to ze sobą![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
witam jestem z wrocławia i mnie interesuje tylko opcja jazdy na torze czy sa jeszcze jakies wolne miejsca? szkoda ze tak puzno sie o tym dowiedziałem bo z moim klubem organizowalismy juz ta podobna impreze i mołgbym pomoc jak cos.
jest opcja samego toru. wszystkie szczegóły są w tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...10_zapisy.html
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
miałem drobne problemy finansowe, ale jutro już cała kwota będzie wpłaconai nie będzie już odwrotu![]()
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
Dzięki wsparciu PMFactory oraz pieniądzom z naszej kasy klubowej możemy przedłużyć imprezę na torze o kolejne 2 godziny. Czyli jesteśmy na torze od 9 rano do 17 po południu.
Ci, którzy się zapisali będą jeździć najpierw swoimi Alfami na czas po wyznaczonej trasie (mata poślizgowa itp.), a żebyście nie zatarli silników ostatnie 2 godziny poświęcimy na Grand Prix Go-Kartów. Nie miałem jeszcze przyjemności nimi jeździć, ale jak ktoś miejscowy już pisał w tym temacie - wyciągają ponad 100 km/h!
Cena bez zmian. 100 zł za aktywne (jeżdżenie) atrakcje na torze.
Przypominam również o losowaniu, które odbędzie się 16 lipca - do wygrania usługa pielęgnacji samochodu od Carnauba Auto Detailing o wartości 1590 zł!! Pamiętajcie, że żeby wziąć w losowaniu trzeba mieć opłacony zlot, osoby, które wysłały jedynie maila, a nie opłaciły zlotu nie będą brały udziału w losowaniu.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 02-07-2010 o 13:35
Tuti masz priva maila
Tutaj napiszę ogólnie: po rajdach polecam wypadzik do centrum, ale bez autchyba, ze ktos nie pije. Polecam Rynek (żyje do rana), oraz wyspy na Odrze (mozna chodzić miedzy nimi po kładkach) oraz ostrów Tumski, szczególnie po zmroku. Nie zawiedziecie sie
Wrocław jest za....bisty
Z Rynku na ostrów przejść można w kwadrans spokojnym krokiem, wyspy są tuż obok ostrowa.
chętnie odwiedzę miasto po torze. mam nadzieję że mnie Pingwin nie pogoni![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70