Mam nadzieje ze równiez sie pojawie chociaz moja Alfa dzisiaj odmowila posluszenstwa i czekam na opinie elektronikow;/ P.S czy zabiera ktos na zlot komputer? pozdr.
Printable View
Mam nadzieje ze równiez sie pojawie chociaz moja Alfa dzisiaj odmowila posluszenstwa i czekam na opinie elektronikow;/ P.S czy zabiera ktos na zlot komputer? pozdr.
Witam:) i mnie również zapiszcie do spotu w bielsku:) zupelnie nowy alfaholik... Bedzie to moja pierwsza wyprawa tego typu, myślę że nie będę się nudził. Mile widziane opinie, wskazowki dotyczące mojej Alfy. Zamiłowanie do tej marki rośnie z każdą sekundą jej posiadania, pozdro for all:)
Ta Vectra ostatnio zaczyna występować w TVN Turbo "Uwaga Pirat". Policja pszczyńska... Fajnie by was było zobaczyć w telewizorze:D Tak więc Aniucha nacieszcie się lewym pasem, bo w BB to ja będę już na was czekoł...:D:D
Zdradź mi tylko na ktorym parkingu na 3 stawach!!! proponuje kolo GO SPORTu, byłbym nawet troche wcześniej, poznać, chwile pogadać:)
Kto na S1 odważy się ze mną pocisnąć ponad 220 km/h? :D pewnie Vectra :D
a tak na serio to widzimy się pod Grafiti bo tam mam po drodze :)
Proponuje zrobić małą liste kto wyraża chęć wpadnięcia pod Grafiti w Tychach aby wiedzieć na ile autek czekać? ;) (oczywiście proponuje bo robić to mi się nie chce :D )
Co do kabelka to będą 2 może 3 :) mam nadzieje :D
Izane ja Ci przypominam 9.30 pod kościołem :D:D sa sa sa :D ja mogę z Toba te 220 polecieć o ile mnie podepniesz na linkę :D sama jedynie 210 wykulam :P