Mam nadzieje ze równiez sie pojawie chociaz moja Alfa dzisiaj odmowila posluszenstwa i czekam na opinie elektronikow;/ P.S czy zabiera ktos na zlot komputer? pozdr.
Mam nadzieje ze równiez sie pojawie chociaz moja Alfa dzisiaj odmowila posluszenstwa i czekam na opinie elektronikow;/ P.S czy zabiera ktos na zlot komputer? pozdr.
Witami mnie również zapiszcie do spotu w bielsku
zupelnie nowy alfaholik... Bedzie to moja pierwsza wyprawa tego typu, myślę że nie będę się nudził. Mile widziane opinie, wskazowki dotyczące mojej Alfy. Zamiłowanie do tej marki rośnie z każdą sekundą jej posiadania, pozdro for all
![]()
Ta Vectra ostatnio zaczyna występować w TVN Turbo "Uwaga Pirat". Policja pszczyńska... Fajnie by was było zobaczyć w telewizorzeTak więc Aniucha nacieszcie się lewym pasem, bo w BB to ja będę już na was czekoł...
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Zdradź mi tylko na ktorym parkingu na 3 stawach!!! proponuje kolo GO SPORTu, byłbym nawet troche wcześniej, poznać, chwile pogadać![]()
Kto na S1 odważy się ze mną pocisnąć ponad 220 km/h?pewnie Vectra
a tak na serio to widzimy się pod Grafiti bo tam mam po drodze
Proponuje zrobić małą liste kto wyraża chęć wpadnięcia pod Grafiti w Tychach aby wiedzieć na ile autek czekać?(oczywiście proponuje bo robić to mi się nie chce
)
Co do kabelka to będą 2 może 3mam nadzieje
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Izane ja Ci przypominam 9.30 pod kościołemsa sa sa
ja mogę z Toba te 220 polecieć o ile mnie podepniesz na linkę
sama jedynie 210 wykulam
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)