Ty to naprawde masz pomysly :D
Printable View
Ty to naprawde masz pomysly :D
i trudno sie z Toba nie zgodzic fiergul hehe
Pani Marianna nie byla na meczu bo łoiła browary ze mna na murku:D
skad sie Wam wzial jakis Rejtan Gerwazy czy wozny hahahaah
najlepszy byl Slip cytuje:tam jest wieszak!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D to trzeba uslyszec bo jego wykonaniu bylo to kapitalne:D
Kupić GTA to to samo co kupić kota w worku.
Kot w worku zdecydowanie tańszy, a i pazura też ma:D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/08/102.jpg
Ach, jak w tym wątku miło. Wszyscy, wszystkim za wszystko dziękują :D
Moja bytność na zlocie ograniczyła się w tym roku jedynie do krótkiej wizyty na rakietowej, ale muszę przyznać, że smaka mi narobiliście ;) a nasza Alfa załapała się nawet na idywidualne zdjęcie :cool:
Oglądając zmagania na torze, bolały mnie zęby i szczęki od zaciskania (jakoś tak samo wychodziło) :lol:, ale warto było popatrzeć.
Liczę na to, że po następnym zlocie też będę miała przygotowaną długą listę podziękowań :D
domyślam się co macie na myśli ale ja mam zestawienie dwóch jednostek które potrafią być zdecydowanie nadsterowne, chociaż mój kotek (Czupek) ma też napęd na przednią 'oś' to i tak jak mocniej przyśpieszy to zarzuca tyłem :D
poniżej porównanie :D
To i ja podziękuję za świetną imprezę(tor,ognisko...) i pozdrawiam nowo poznanych Alfaholików!Do zobaczenia next time....
Co za klamstwo :P Wtedy Lukaszu trwal konkurs :)
Hmmmm pomyslmy skad?? Ty miales wiekszosc kluczy :P
---------- Post dodany o godzinie 16:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:02 ----------
To może na koniec i ja dodam od siebie kilka słów.
Uczestniczyłem w zlocie tylko w trakcie imprezy na rakietowej, więc o całości zlotu wypowiadać się nie mogę.
Nie wiem, czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę, ale moim zdaniem największym sukcesem tego zlotu było to, ...że się w ogóle odbył.
Kto zna zeszłoroczne perturbacje ten wie, o czym mówię. Wydawało się, że na zlot pod szyldem Alfaholików nie ma szans, a tymczasem to konkurencyjny zlot upadł, a tu odbyła się świetna impreza. Mimo wszystko szkoda, że zabrakło "tamtych" osób, bo frekwencja była by większa o dobrych kilkanaście osób.
Co do samej imprezy na torze. Jak wiecie, byłem na niemal wszystkich zlotach alfaholików do tej pory. I z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w tym roku impreza torowa była NAJLEPSZA ze wszystkich dotychczasowych.
Przede wszystkim za sprawą bardzo dobrego toru (choć nie rozumiem, dlaczego na każdym torze muszą być dziurawe płyty betonowe?), a po drugie dzięki świetnej organizacji zajęć na samym torze. Ta organizacja kulała, choćby w zeszłym roku. Na szczęście instruktorzy na torze zorganizowali to bardzo sprawnie, dzięki czemu każdy miał aż cztery przejazdy na torze, a potem jeszcze starczyło czasu na matę i na gokarty. Nie wiem, czy ja nie doczytałem, ale chyba przed zlotem o gokartach nie było mowy? Także atrakcji za 100pln mnóstwo.
Ja osobiście żałuję tylko, że nie było na torze tej ekipy od kosmetyków, bo lakier na mojej 145 woła pomocy i liczyłem, że parę pytań zadam. Niestety dla mnie, kosmetyki były chyba tylko w Stanicy.
Jedna rzecz, której chyba brakowało, to jakiekolwiek zaplecze gastronomiczne na torze. Ale to już takie moje fiu bźdźwiu, bo przyjechałem bez śniadania i liczyłem na kiełbasy, a tu o ironio losu, ten co ostatnio na kiełbasy stękał, sam teraz z nimi dał ciała.. Ale spoko McDonaldsa jakoś strawiłem.. :)
Gdyby mrutyna, albo ktoś inny miał jakieś fotki mojej czerwonej 145 na torze to byłbym wdzięczny za udostępnienie.
Żałuję, że nie mogłem uczestniczyć w wieczornych imprezach, a Wy nie mogliście podziwiać moich kocich ruchów, ale może następnym razem się uda! ;)
Na koniec dziękuje tym wszystkim, którzy po mnie krzyczeli, czyli piotriix i Łukasz.A Dzięki Wam czułem się jak w domu ;)
Pozdrawiam i do zaś!