No to nie ma sprawy to się zgadamy jeszcze na forum przed 13 o której, jak i gdzie :) Pozdrawiam
Printable View
No to nie ma sprawy to się zgadamy jeszcze na forum przed 13 o której, jak i gdzie :) Pozdrawiam
Witam ja w 90% jestem na Tak na tes spocik w Olkuszu ale jeszcze dam znac co i jak, a wiecie moze jaki jest plan ogolnie na ten spot ??
No i prosze cisza spokój nic sie nie dziej :D aż chce sie żyć :D:D Moze za pare lat jakis spociok sobie gdzies zrobimy co wy na to podajcie tylko rok abym obliczył czy mam wolne :D
Drobiazdzek z Olkusza swoja dume sprzeda to pewnie tam tez juz za bardzo spotow nie bedzie :D:D
Witam moje autko jest juz naprawione i mozemy organizowac spociki :P widze ze wszystko ucichlo na forum o spotach itp. Co jest !!!!!!!!!!!
Paliwo podrożało:P A tak serio serio to ja weekendy mam zawalone teraz przez sesje, a najbardziej pasują wszystkim.
Witam.Własnie moze jakis spot by sie zdało zrobic dawno nic nie było,lub niewiem dołaczyc do kogos innego w Bielsku jest jutro spot,tam jeszcze mnie nie widzieli :D:D bo widze ze u nas jak było tak nadal jest czyli lipa.
Witam wszystkich fanów Alfy:) Od 2 miesięcy jestem szczesliwym posiadaczem Belli 156, także bardzo chętnie wybiorę się na jakieś spotkanie, pozdro z Woli Filipowskiej :)
Cześć. Ja choć nie mam Alfy to chętnie przyjade na spota, ponieważ planuje kupno alfy i chciałbym sobie pooglądać na żywca, po dotykać itp:D:D:D
No to panowie jakis spocik trzeba zrobic :) nie wiem jak inni ale ten weekend mam wolny sobota i niedziela :) tak wiec moze cos pomyslimy. Matti zapewne sesja nadal Cie przesladuje :D:D