No to nie ma sprawy to się zgadamy jeszcze na forum przed 13 o której, jak i gdziePozdrawiam
No to nie ma sprawy to się zgadamy jeszcze na forum przed 13 o której, jak i gdziePozdrawiam
Witam ja w 90% jestem na Tak na tes spocik w Olkuszu ale jeszcze dam znac co i jak, a wiecie moze jaki jest plan ogolnie na ten spot ??
No i prosze cisza spokój nic sie nie dziejaż chce sie żyć
Moze za pare lat jakis spociok sobie gdzies zrobimy co wy na to podajcie tylko rok abym obliczył czy mam wolne
Drobiazdzek z Olkusza swoja dume sprzeda to pewnie tam tez juz za bardzo spotow nie bedzie![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Witam moje autko jest juz naprawione i mozemy organizowac spocikiwidze ze wszystko ucichlo na forum o spotach itp. Co jest !!!!!!!!!!!
Paliwo podrożałoA tak serio serio to ja weekendy mam zawalone teraz przez sesje, a najbardziej pasują wszystkim.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Witam.Własnie moze jakis spot by sie zdało zrobic dawno nic nie było,lub niewiem dołaczyc do kogos innego w Bielsku jest jutro spot,tam jeszcze mnie nie widzielibo widze ze u nas jak było tak nadal jest czyli lipa.
Witam wszystkich fanów AlfyOd 2 miesięcy jestem szczesliwym posiadaczem Belli 156, także bardzo chętnie wybiorę się na jakieś spotkanie, pozdro z Woli Filipowskiej
![]()
Cześć. Ja choć nie mam Alfy to chętnie przyjade na spota, ponieważ planuje kupno alfy i chciałbym sobie pooglądać na żywca, po dotykać itp![]()
No to panowie jakis spocik trzeba zrobicnie wiem jak inni ale ten weekend mam wolny sobota i niedziela
tak wiec moze cos pomyslimy. Matti zapewne sesja nadal Cie przesladuje
![]()