loko145 gratulacje!! Wygląda to świetnie.
Printable View
loko145 gratulacje!! Wygląda to świetnie.
te pierścienie wygladają w taki sposób jak na prtscr :) ale to tak na szybko tylko bez mierzenia żeby to obrazowo zrobić :) część od wewnątrz była widoczna w 145 w zegarach, natomiast część płaska z tyłu służyła do trzymania się bez zbędnego wklejania ramek na swoim miejscu :) w 159 ramki założyłem w drugą stronę po wczesniejszym przycięciu :)
Dobra chlopaki :) mam proźbe :) kto mi zmierzy średnice tych tuneli na zegary ?:) u mnie są te ramki i nie chce ich narazie wyciągać :)
dobrze by było żeby kilka osob to pomierzyło zarówno Ci co mają aluminiowe panele jak i Ci co mają plastikowe. Chodzi o średnice w panelu każdego kólka bo mogą być takie same a mogą być minimalnie inne i dlatego jest to ważne. Dobrze by było np takie ramki żeby wchodziły na ciasno niż żeby były wklejane dlatego prosze o zmierzenie tego jak najciaśniej się da :) oczywiście jeśli ktoś ma do tego chęci ;)
Ja też mam aluminiową - dzisiaj na pewno zmierzę.
- - - Updated - - -
Otwory mają kształt elipsy, największa średnica w poziomie to 63 mm w pionie 61 mm - otwór jest jakby fazowany i wewnątrz fazy ma odpowiednio 60 mm i 58 mm - mierzyłem to suwmiarką, a więc z powodu kształtu tej tuby, nie będę podawał dziesiątek i setek, bo na tyle precyzyjnie zmierzyć tego nie byłem w stanie - lepsza byłaby średnicówka, anie niestety nie posiadam.
nie bede zakladal nowego tematu.mam pytanie odnosnie kratek nawiewu.Mam taki maly problem, ze zaczyna mi zlazic farba z tych srebrnych obramowek na 2 kratkach konsoli srodkowej.Mam takie pytanie czy ma ktos jakis pomysl zeby to pomalowac??Nie wiem jaki dokaldnie to kolor czy srebrny czy chrom ale chyba srebrny tylko chcialbym sensownie dobrac ten kolor??Moze ktos juz sie bawil w taka regeneracje??Ja zaczynam o tym myslec bo mi to troche przeszkadza.Myslalem zeby zakleic srodek folia samoprzylepna i psiknac jakims sprayem.
tylko jaki kolor Jony??
Czarny
Myśle że najlepiej będzie kupić nowe bo to bardzo mały koszt 30-60zł za 3szt. i masz oryginał w 10min.
Spray dla mnie odpada jedynie metalizacja próżniowa da Ci satysfakcjonujący efekt.
gdzie widziales za 60 zl 3 szt.??