A ja pozdrawiam kierownika bliźniaczej belli, która stała dzisiaj na parkingu w Polańczyku na rzeszowskiej rejestracji
Printable View
A ja pozdrawiam kierownika bliźniaczej belli, która stała dzisiaj na parkingu w Polańczyku na rzeszowskiej rejestracji
Pozdrawiam właściciela granatowej Alfy 146 (rej. SR...) widzianego na ul. Pod Wałem w Rybniku :)
kłatroportki pozdrawiam a raczej jego belle brudna :) stoi taka samotna w k-ce chyba zaczne parkować koło Ciebie :D
pozdrowionka dla srebrnej 156 w Bestwinie SBI blachy , pozostałych nie widzianych dzisiaj również pozdrawiam
Pozdrawiam kierowcę czarnej, pięciodrzwiowej klubowej 147ki, którego widziałem dziś na al. Brożka w Krakowie (skręcał w lewo, w stronę stacji, albo Bonarki) :).
Pozdrawiam kolegę z błękitnej 156, oramkowanej ,,forum alfa romeo", który wczoraj jechał przez Tischnera i Kamińskiego w Krakowie koło 20. Migałem ale nie było odzewu, potem wyleciałem na pas najazdowy by nieco wyprzedzić kolumnę ( mega pośpiech miałem ) i poczuć czy omyłkowo zatankowany V-Power Racing daje coś V6... - Daje.
pozdro dla kierownika czarnej 159 widzianej w DG obok Lidla ok godz. 13. Kolega machał, a ja w ostatniej chwili zauważyłem :)
pania z błękitnej 147 na ramkach dzis ok 8 na wysokośći silesi która toczyła sie za koparka
pozdrawiam czarna alfe brera ktora jechala przez 50 w strone lodzi. widzialem kolege wczesniej ale nie spodziewalem sie ze ktos bedzie machal
Pozdrowienia dla kierownika 156 KTA .... z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przy wylocie z Dębicy w stronę Tarnowa ok godziny 11:00. Mrugałem ale chyba mnie nie zauważył :D
Pozdrawiam czarną GT KPR widzianą wczoraj na Piasta Kołodzieja o 16.00
a ja pozdrowie sobie czarne mito na ciemnym felunku ktore widuje czesto na dk1 raz w kierunku bielska raz w droga strone. jak jestm w pracy to z komisu czasem zauważe;p
Widziałem(bez wzajemności niestety):
czarne 156 SKxxxx na 17' białych felgach-parking Selgros Katowice
oraz
czarne GT SOxxxxx na 18' felgach- rondo pod Makro Sosnowiec.
Pozdro
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 147-ki mijanej na obwodnicy Tarnowskich Gór dzis ok 17 lapki byly mimo iz w ostaniej chwili zauwazylem ;)
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 spotkanego dzisiaj koło 8 w Wodzisławiu Śląskim - mimo dość dużego deszczu łapki były :)
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 166 stojącej pod biedronką na kopalni w Czechowicach:)
Witam:)
i również pozdrawiam koleżankę Weronikę
Dzisiaj rano ustrzeliłem dwie oramkowane Alfy- pierwsza to czerwona 156 T.Spark SL XXXX zaparkowana przy dworcu autobusowym w centrum Bytomia, druga to grafitowa 159 sportwagon STA XXX którą widziałem na Szombierkach na ul. Zabrzańskiej , jechała w stronę centrum. Pozdrawiam obu właścicieli.
ciorne mito ramki beły giszowiec przychodnia :lol:
kolejny raz
Pozdrawiam czarną 159 SW widzianą dzisiaj na ulicy Tysiąclecia ok. godziny 13-14. Miała pomalowane na bordowo Scudetto i felgi. Efekt dość ciekawy, chociaż ja bym tego swojej nie zrobił :)
Pozdrawiam widziana przed chwila czarną 159 sw na rejestracji KBR :) Pozdrowienia z korka w Łapczycy na krajowej czworce :)
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
A ja pozdrawiam oramkowana 147 przed Andrychowem jadąc gtv z Wadowic - były łapki i światełka oraz kierunki - ale sie spieszyłem.
hehe tak podejzewałem ze to Ty ale naprawde mi sie śpieszyło i cała droge miałem but:) Pozdrawiam jeszcze raz :)
Też sobie popozdrawiam:
-kilka stron wcześniej pozdrawiam całego busa (156) Alfaholików na moście w Żywcu. Chcę tylko powiedzieć, że tylko ja mrugałem a wy nic (adayena, rydzu, 2 sołtyse):P
-wczoraj pod Politechniką w Kato, czarna 156 na felgach Ti, GTA look, rej SI ….
-wczoraj pod dziekanatem polibudy w Kato: wysoki, młody facet w brązowym polarze Alfaholików, co kurzył papierosa z kolegami…:P
-wczoraj, Gliwice ok. 12:00 na Pszczyńskiej strąbiłem granatową 147 na ramkach jak skręcała w lewo + awaryjne
-wczoraj, przed/za Bielskiem (14:00) ustrzelony jamrozw w Lancerze
Pozdrawiam granatowa 156 KCH na ramkach, ktora ostarnio czesto widuje na ulicy Zagrody.
Pozdro dla kierownika czarnej 146 wczoraj na Kapelance - widzialem ale tesciowa zagadala i nie odmachalem.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
pozdro dla tych ktorzy dzis mi machali ;)
Znowu wczoraj (sobota), widzialem tego samego sedana 159 kolor ciemny (chyba granat) z flagami Polski zatknietymi z obu stron o godzinie 14 z hakiem pod wezlem autostradowym na Wielickiej. Jechal w kierunku Malej Gory. Ramki oczywiscie byly widoczne. Kto to jest? :)
pozdrowienia dla bordowej 147 widzianej dzisiaj przy bomboli w Gliwicach koło godziny 16;)