O dziękuję Wam bardzo za odpowiedź ! :-) W takim razie imo warto te 1500 dopłacić.
Printable View
O dziękuję Wam bardzo za odpowiedź ! :-) W takim razie imo warto te 1500 dopłacić.
Za każdym razem jak patrzę na samochód z boku to myślę sobie że warto było :)
Przebieralem ostatino w roznych opcjach tego auta i mysle ze wersje wyposazenia sa slabo pomyslane pomyslane, z tego co mi oferowano w okolicach ~80k pln: 105KM Progression wykastrowana wzgledem Distnictive z podlokietnika i kilku dosc podstawowych rzeczy - bezsens. Nastepnie Distinctive czyli normalny bazowy model bez czerwnoych przeszyc zupelnie bez klimatu marki.
Potem wersja limitowana Sprint robiona na bazie najtanszej Progression (!!??) z plusow fajny zderzak z tylu i dobra relacja value/money, z minusow z fotele z wielkim logo AR jak ze zlotu tuningowego..
Ogolnie mam zagwozdke z tym autem, wydaje mi sie ze Giulietta w tanszych wersjach wyglada slabo, a wersje typu biala, czerwona skora, przeszklony dach to juz sa nieadekwatne pieniadze za tak wykonczone auto..
80 kzł za 105KM Progression?! No way... Kto Ciebie tak skrzywdził cenowo? Oni chyba nie chcą klienta... Może jakiś "anty-rabat" dostałeś. :P
Za < 80 kzł można dorwać 170 kunia, Distinctive, ze stocka, bez fajerwerków, ale jeździ. Z poprzedniego rocznika niż rok kupienia.
Chociażby tutaj - nawet biała - http://stock.alfaromeo.pl/20062/alfa...opened=0&adv=0
I między nami - podejrzewam, ze jakbyś wpadł do pana Marka, powiedział, że bierzesz tą, tysiąc taniej, to by była Twoja.
Nie rozumiem tej ceny słabo negocjujesz cena za dobrze wyposażoną alfę 170 koni płaci się poniżej 80 kzł
Też nie rozumiem... ja za swojego bazowego niemal exclusive'a zapłaciłem poniżej 80 tys...
81 dalem za 1.4tb ale prawie full czyli pelna skora, Premium, Sport, szklany dach, widocznosc, Blue&me i nie pamietam co jeszcze. Cennikowo 96.
Jeden rzut oka na stocka, żeby zobaczyć, że za 75 tysięcy nie ma problemu, żeby 170km wyrwać. Za 80 masz np taką ślicznotkę http://stock.alfaromeo.pl/20730/alfa...opened=0&adv=0