Napisał
v12
Witam ponownie po przerwie, piszę bo odebrałem swoje Stelvio... w końcu i czuję się w obowiązku żeby opisać pierwsze wrażenia ale od początku. Wcześniej pisałem że kupię FE testowe itp. Później doszedłem do wniosku że chyba te pierwsze FE jednak mogą być obarczone błędami młodości poza tym były one dla mnie za nudne i grzeczne. Gdzieś na szybko wybór padł na wersję Super w Misano Blue na felgach 19' (5EV) z bajerów bardzo mało ale jednak pakiety Sport i Super Sport Design, chyba wszystko. Cena bardzo atrakcyjna jak dla mnie bo wyszło ok 184 przy wynajmie. A teraz najważniejsze bo wrażenia po ok. 100km. Auto spełnia wszystkie moje oczekiwania, jest szybki, sztywny, bardzo stabilny, bardzo pewny w jeździe. Do układu kier. mozna się przyzwyczaić w moment jak i do hamulców. Środek wykonany ponad przeciętnie, bardzo dobrze spasowany, nic nie skrzypi itp. Generalnie ten samochód na wszystko czego ja potrzebuę, na nawigacjach fabrycznych nie jeżdżę, radio i stream BT bardzo sprawne, te fabryczne audio jak dla mnie gra jak trzeba. Wszystko jest fajnie jak na teraz. Polecam