Hahaha... Przecież to ledwo co jedzie. Nawet moje marne 2.5 w czołgu by to objechało. Żenada. :rolleyes:
Printable View
Hahaha... Przecież to ledwo co jedzie. Nawet moje marne 2.5 w czołgu by to objechało. Żenada. :rolleyes:
to sie pograzyłes, na 1 filmiku strzała a tutajzółw, moj seryjny ts by cie bez problemu machnął, z 3 lepiej staruje,i własnie co do zmiany biegów, 40 na 1 i obroty sie konczą, a niby ponad 90 na dwójce dobre sobie, sciemniacz!!!! popraw sobie ten silnik bo chyba juz go dojechałes
Fakt jedzie baaardzo słabo, mimo braku trakcji silnik powinien rwać się ostrzej do roboty. Z boksującymi kołami do 120 włącznie.....
z ciekawosci bede musial zrobic test moim jtd jak sie zbiera do 100:)
Co niektórzy to sie chyba za bardzo nakrecają, podniecaja, itp:) hihihi
wiecie co... dajmy sobie juz spokoj z tym tematem bo nie warto. kazdy ma swoja opinie i niech tak zostanie.
fakt sporo z tego nie trzyma sie kupy ale nie roztrząsajmy juz tego.
hmmm po tych ostatnich filmikach przekonalem sie tylko do jednego: moja 156 1.9 8v 110PS jezdzi niezle ( jest niewiele wolniejsza ) w porownaniu z 16v i do tego z ta moca.
ale nie wazne.
mimo wszystko jak spotkam Rybakamj gdzies w polsce to i tak mu pomacham czy tez mrugne swiatlami bo jest jednym z nas bo jezdzi alfa.
pozdrawiam :)
amen.
Może faktycznie zbytnio oczekiwałem czytania między wierszami. Rozbawiło mnie to, że kolega szanuje Alfistów, równocześnie wciskając im kit i robiąc z siebie megalepszego udając że ma lepsze JTD niż wszyscy inni (bo jak to inaczej wytłumaczyć?). Nie widzę tu szacunku do kogokolwiek z tego forum.
rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/04/184.jpg
bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )
"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."
z mojej strony koniec http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/03/141.jpg
Dajmy już temu spokój.