Hahaha... Przecież to ledwo co jedzie. Nawet moje marne 2.5 w czołgu by to objechało. Żenada.![]()
Hahaha... Przecież to ledwo co jedzie. Nawet moje marne 2.5 w czołgu by to objechało. Żenada.![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
to sie pograzyłes, na 1 filmiku strzała a tutajzółw, moj seryjny ts by cie bez problemu machnął, z 3 lepiej staruje,i własnie co do zmiany biegów, 40 na 1 i obroty sie konczą, a niby ponad 90 na dwójce dobre sobie, sciemniacz!!!! popraw sobie ten silnik bo chyba juz go dojechałes
z ciekawosci bede musial zrobic test moim jtd jak sie zbiera do 100![]()
Co niektórzy to sie chyba za bardzo nakrecają, podniecaja, itphihihi
wiecie co... dajmy sobie juz spokoj z tym tematem bo nie warto. kazdy ma swoja opinie i niech tak zostanie.
fakt sporo z tego nie trzyma sie kupy ale nie roztrząsajmy juz tego.
hmmm po tych ostatnich filmikach przekonalem sie tylko do jednego: moja 156 1.9 8v 110PS jezdzi niezle ( jest niewiele wolniejsza ) w porownaniu z 16v i do tego z ta moca.
ale nie wazne.
mimo wszystko jak spotkam Rybakamj gdzies w polsce to i tak mu pomacham czy tez mrugne swiatlami bo jest jednym z nas bo jezdzi alfa.
pozdrawiam![]()
amen.
Może faktycznie zbytnio oczekiwałem czytania między wierszami. Rozbawiło mnie to, że kolega szanuje Alfistów, równocześnie wciskając im kit i robiąc z siebie megalepszego udając że ma lepsze JTD niż wszyscy inni (bo jak to inaczej wytłumaczyć?). Nie widzę tu szacunku do kogokolwiek z tego forum.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
rybak - pisałeś do mnie , że czekasz
ale kurczę na co ?
chyba nie na tego szampana i kwiaty i jeszcze przeprosiny![]()
bo ja nadal mam wrażenie , że wstawiając nie swój filmik a określając go mianem swojego po prostu mnie okłamałeś i chciałeś ze mnie zrobić głupka
bo głównie o to mi chodziło z tym pajacowaniem
a resztę "zbiegów okoliczności" ( IP , killsy itd itp ) pozostawiam do oceny osobistej każdego kogo to w ogóle jeszcze obchodzi - bo mnie już nie ( wstawiając swoje nowe filmiki tylko utwierdziłeś mnie w moim poprzednim przekonaniu )
"...Nigdy do niczego sie nie przyznawaj, złapią cie pijanego w samochodzie to mów że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni mów że to pożyczone spodnie, a jak cie złapią na kradzieży za rękę mów ze to nie twoja ręka. Nigdy sie nie przyznawaj..."
z mojej strony koniec![]()
Dajmy już temu spokój.
Ostatnio edytowane przez Kolin ; 05-11-2010 o 10:26