podejrzewam ze wiecej niz 2k za nia nikt nie da.. a autko wydaje sie byc warte swojej ceny ..
powodzenia w sprzedazy!
Printable View
podejrzewam ze wiecej niz 2k za nia nikt nie da.. a autko wydaje sie byc warte swojej ceny ..
powodzenia w sprzedazy!
No calkiem niezle tez tak mysle:) ale jechalem naprawde spokojnie. W sumie to wyjechalem o 6 rano z Dublina w Poniedzialek i na Wtorek/Srode na 2:00 w nocy bylem w Olsztynie w sumie 2300 km. Spalem 2 razy po 3 godziny, raz na promie i raz w Danii niedaleko za Calais. Z ta jazda szybko to jest tak ze albo zapierd.... albo na luzie, bo w Niemczech nie ma mocnych, tam lataja po 220-250, a dlugo sie tak nie da jechac.
Zadna z autostrad nie byla zamknieta. Na A2 w niemczech jest remont!!!! tak mniej wiecej w polowie. W druga strone byl 11 km korek ( jakies 6-10 godzin stania ). W strone Polski korka nie bylo ale to nic nie znaczy, remont jest. E/A40 to jest zaraz za Venlo i calkiem niezle sie tam jechalo. Spalic moze ci wiecej bo co chwile bedziesz wyprzedal ciezarowki i wracal na prawo bo nie dasz rady jechac po 200 caly czas.
Troche nie rozumiem twojego rozumowania.
Za wsze uwazam ze kazde uto ma swojego kupca ;)
Poza tym obnizajac ceny po to zeby sie tylko pozbyc mija sie z celem, po poerwsze psujemy w ten sposob rynek a jednoczesnie robimy pod gorke innym starajacym si sprzedac autka.
To ze chce sprzedac to nie znaczy ze oddam za poldarmo :)
Ja wiem ze oddaja za po cenie, ale z mojego doswiadczenia wynika ze 99% z tych aut ma wady ukryte i jak pojedziesz z kim kto sie zna i podlaczy kompa nagle wymiekaja albo nawet kompa nie dadza podczepic. do tego przewaznie troche kasy jest do wpakowania w TANIE autka;)
- - - Updated - - -
FifthGear - jak mozliwoc i finanse to ogarnij sobie pierscienie i headset w PL - troche taniej bedzie niz tutaj :)
Nie ma opcji i pytalem sie o ceny, wcale nie jest taniej. Musze miec kase na powrot jeszcze a zona ( juz zona ) nie chce sie zgodzic na zadne wydatki. Gotowa nawet jest zostawic go w Polsce;) Zrobie to u twojego mechanika jak bede mial fundusze. Teraz ogarniam hamulce bo dyski na wykonczeniu, kupilem juz zaciski od 3.0 kupie tez wszystkie gumy na zawias. A silnik zostawie na deser bo koszt jest bardzo duzy.
Spoko - tak tylko propozycje zapodalem. Dokladne koszty czesci bede znal w przyszlym tygodniu jako ze upalilem pierscienie w swojej i popekaly tloki (efekt nieodpowiedniego - taniego - paliwa)
No ale nic, wczoraj zakupilem kompletny silniczek z malym przebiegiem ale z zatartymi panewami takze tloki sa ;) czesci tez juz sa tylko nie wiem jeszcze za ile.
Zaraz jade skladac motorek do kupy i dzisiaj wieczorem moze juz bedzie odpalony
Spoko spoko tak tylko mowilem, jestem podnenerowany bo na polskich drogach moj zawias tez wyzionol ducha. Ale spoko, powoli i wszystko naprawie.
To po co lejesz paliwo od Ruskich heheh;) wiesz ze oni spuszczaja z rozbitkow na zlomie;) Jak sie zmiesza z dieselkiem to luz wg nich, a nasze fury to nie lady niestety nie pojedzie na rzepakowym;)