Pozdrawiam mijaną dzisiaj koło 9:15 w Rajsku ciemną 147 KWA... - był odzew, oraz srebrną 156SW KOS... z ramkami stojącą w Bieruniu przy Warszawskiej
Printable View
Pozdrawiam mijaną dzisiaj koło 9:15 w Rajsku ciemną 147 KWA... - był odzew, oraz srebrną 156SW KOS... z ramkami stojącą w Bieruniu przy Warszawskiej
Hmmm a kogo ja pozdrawiałem przed 8 odjeżdżającego z przystanku na armii krajowej za rondem paprocanskim (w stronę paprocan niedaleko piekarni) białą oramkowaną 156(?) w sedanie? nie pamietam rejestracji w ostatniej chwili zauważyłem ale zdazylem mrugnac i pomachac ^^
W Dąbrowie Górniczej tuż obok Huty Bankowej stała bestyjka na ramce napis- "Żancia"(o ile dobrze pamiętam) Pozdrawiam tutaj bo w samochodzie kierowcy brak :D:D
Po pierwsze: machanie nie zawsze, a wręcz rzadko, jest dobrze widoczne.
Po drugie: osób, które wiedzą, o co kaman z pozdrawianiem alfisti, jest tylko parę procent z ogółu użytkowników samochodów marki Alfa Romeo. Nie robię tego, bo kogoś dyskryminuje, a tylko i wyłącznie dlatego, że mruganie komuś długimi powoduje zazwyczaj niepowołane reakcje. Ludzie albo myślą, że coś im się dzieje z autem albo najczęściej drastycznie zwalniają obawiając się czyhającej kontroli drogowej. Więc nie robię tego, ze względu na uprzedzenie do kogokolwiek, a z racji zachowania bezpieczeńśtwa na drodze i oszczędzenia ludziom stresu.
Po trzecie: Ja mam mito, a z tego, co się orientuje, to sporo osób nie kojarzy tego modelu jako modelu AR.
Wieri tez mam Mito i zanim jeszcze zawitałem na forum to często byłem pozdrawiany przez kierowców Alf, najczęściej GT i gtv :) także nie jest tak źle.
pozdrawiam przed 19, ul. powstancow 147 na KPR, ramki nie widzialem bo brudna ale kolega awaryjkami zamrugal :)
pozdrawiam Kolegę z alfy 147 na ramkach rej. SJ widzianego wczoraj w Mysłowicach ok 9.15 :) poszły łapki :)
oraz spóźnione pozdrowienia dla czarnej 159 SW - widzianej w poniedziałek w okolicach Pszczyny na S 1 w godzinach wieczornych - poszły awaryjne
a kto w olkuszu pod TAhydronics parkuje jasnoniebieska 147 oramkowaną??
Pozdrawiam dziś spotkane:
147 ... na Staropolskiej w Tychach po 10 - rączka była
156 ... na Bielskiej w Mikołowie po 14 - rączka była
Od razu przyjemniej się jechało :)
Pozdrawiam widziane po 15.00:
Srebrną 156 SW stojącą pod michelinem na II pułku lotniczego,
Srebrna GT KCH za którą stałem na skrzyżowaniu saskiej z nowohucką.
Pozdrawiam spotkanego dziś po 18 na rondzie koło Reala spotkanego kierownika (po avatarze rozpoznałem) jaboleq
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery widzianej gdzieś między Kalwarią Zebrzydowską a Zakopianką jadącą w stronę Krakowa. Rasowo wyglądają te autka :)
Pozdrawiam Quattro, który przejeżdża przez Oświęcim i nie widzi innych Alfaholikow:) widziany na rondzie ,jak wlatujesz w Ośw od strony Kęt..
Pozdro dla Teirasa z którego goniłem po spocie dzisiejszym aż do dom sie niekapł ze to ja :P PZdr :D
Ano to ja taki śledź byłem :)
Jeszcze mi się to nie zdarzyło…. Cóż, powoli zaczynam być chyba ślepy.
Pozdrawiam również (wczoraj-czwartek)
- panią w jasnoniebieskiej 147, SBL + ramki – nieodmachane w Imielinie (ok. 9 rano)
- _tomek_ ? czarne mito na ST na Krasińskiego w Katowicach (10 rano)
- ciemną 156 SW na SZ, również w Katowicach
- srebrną 156 na ramkach w Wilkowicach ok. 15:00 – tu już odmachane
Pozdrawiam kolegę w złotej 145 na blatach Będzińskich jadącego dzisiaj z Będzina w stronę Czeladzi około 9 rano. Śmigałem motocyklem i nie dałem rady pomachać.
Pozdrawiam 3 ALFY, które czekają przed italauto w katowicach -srebrna 156 crosswagon rej. ST - ciemna 166 rej. ST - 159 SW rej. SPS i nowego (chyba) właściciela ciemno-zielonej 166 na ciemnych szybach z DG, ramki są.
Załącznik 70524 Pierwsza Alfa z A-H w Willi Mario:)
Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla GoNiuS mijanego dzisiaj na DK 81. Jechałeś w stronę Żor, a ja wyprzedzałem Cię moją firmową padaką:)
a ja pozdrawiam alfiste który jechał swoją 156 SW rej SZA w Jastrzębiu Zdroju al.Piłsudzskiego :)
Czarna 159 na bardzo podobnych blachach do mojej, z ramką autka.pl widziana w czwartek na postoju na Hvarze, bodaj za Milną ;) Pozdro dla kierowcy którego nie ujrzałem :)
bobas widziany na skrzyzowaniu na wislickiej kolo 16:40, na lewoskrecie.
Pozdrawiam kolegę sickboy, którego dnia to było, to już nie pamiętam, chyba piątek :D
pozdro Marychaa :D:D pomachane
a ja to już sama nie wiem jak to z tym machaniem jest. Tutaj piszecie, że machacie a na drodze tego nie widzę. Tylko raz mi odmachano i to ponad rok temu :confused: ale na zapas pozdrawiam wszystkich alfistów :)
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 33 4x4 widzianej dzisiaj ok. 7 rano w Sławkowie :). Blachy SD, ale nigdy jej wcześniej nie widziałem. Na pierwszy rzut oka - dosyć dobrze dopieszczona :p.
Białą julke S0 BELLA przy estakadzie opolskiej ok 18:30 w krk
Bocik - tak Cię goniłem, że prawie rowerzystke stukłem :D (bez świateł jechał baran jeden...)