Pozdrawiam kolegę w złotej 145 na blatach Będzińskich jadącego dzisiaj z Będzina w stronę Czeladzi około 9 rano. Śmigałem motocyklem i nie dałem rady pomachać.
Pozdrawiam kolegę w złotej 145 na blatach Będzińskich jadącego dzisiaj z Będzina w stronę Czeladzi około 9 rano. Śmigałem motocyklem i nie dałem rady pomachać.
Pozdrawiam 3 ALFY, które czekają przed italauto w katowicach -srebrna 156 crosswagon rej. ST - ciemna 166 rej. ST - 159 SW rej. SPS i nowego (chyba) właściciela ciemno-zielonej 166 na ciemnych szybach z DG, ramki są.
Ostatnio edytowane przez evo ; 22-09-2012 o 12:32
Pozdrowienia dla GoNiuS mijanego dzisiaj na DK 81. Jechałeś w stronę Żor, a ja wyprzedzałem Cię moją firmową padaką![]()
a ja pozdrawiam alfiste który jechał swoją 156 SW rej SZA w Jastrzębiu Zdroju al.Piłsudzskiego![]()
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
Czarna 159 na bardzo podobnych blachach do mojej, z ramką autka.pl widziana w czwartek na postoju na Hvarze, bodaj za MilnąPozdro dla kierowcy którego nie ujrzałem
![]()
bobas widziany na skrzyzowaniu na wislickiej kolo 16:40, na lewoskrecie.
Pozdrawiam kolegę sickboy, którego dnia to było, to już nie pamiętam, chyba piątek![]()
pozdro Marychaapomachane