Pozdro dla właściciela czerwonej 156 spotkanej w sobotę na drodze nr 966 Kraków- Gdów.
Tuz przed nami był śmiertelny wypadek. Dostwaczak i osobówka na czołówkę :( Z tego wszystkiego tylko zapytałem jak ten wypadek objechać.
Printable View
Pozdro dla właściciela czerwonej 156 spotkanej w sobotę na drodze nr 966 Kraków- Gdów.
Tuz przed nami był śmiertelny wypadek. Dostwaczak i osobówka na czołówkę :( Z tego wszystkiego tylko zapytałem jak ten wypadek objechać.
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty z naklejką spotkanego dzisiaj na Al. Piłsudskiego w Tychach ;).
Pozdrowienia dla uśmiechniętej brera21 :) - dzisiaj ok 15 w Bielsku
Pozdrawiam dzisiaj mijaną niebieską 156 na drodze Mikołów-Gliwice, łapki były :) I jeszcze jedną srebrną 156 na ramkach, niestety nie zobaczyłem numerów, ta sama droga, godzina ~16:20
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej gtv SO z ramkami, którą widziałem dziś po raz pierwszy na parkingu zakładowym jak wyjeżdżałem z pracy ( caterpillar sosnowiec), przyznawać się czyja ;)
pozdro dla kierownika 166 mijanej wczoraj w Psarach ok godz 15. pomrugane :)
Pozdrowienia dla KULI-ego mijanego w sośnicy obok rozkopanej giełdy. Wyróżniał się ten Twój wiśniowy potworek w korku na tle szarego dnia :)
Pozdrawiam czarną alfę jakąś po FL stała pierwsza na światłach na wysokości Łagiszy obrała kierunek Będzin pomrygane i machane ale pewnie nie widział.
Pozdrowionka dla kierowcy czarnej 147 FL-bylo migane dzisiaj w okolicy 16:00 na przeciwko Silesia City Center:)
pozdrawiam srebrną 147 na ramkach, która stała pod centrum pomocy medycznej w Mysłowicach w godzinach 9:40-10:00,
Jak i również czerwoną 147 mijaną w Mysłowicach w podobnych godzinach w drodze powrotnej do DG.
Pozdro jaboleq z glowa w chmurach mijany dzis na Czulowie, chwile za nim jeszcze jakas srebrna 156 ;)
Hmm a kurde jechałem zakręcony i niewyspany rano z siedziby firmy u której pracuję i nie widziałem Cię :P
pozdrawiam srebrna 156 SW widziana po 15 w zabrzu :) gdyby nie moj refleks to bym odmachal :)
Pozdrawiam kierownika (kierowniczkę) alfy 147 na krakowskich tablicach i klubowych ramkach, która stała przy ulicy Czarnowiejskiej około 16:30 :)
pozdrowienia dla kolegi z srebrnej 147 mijanego w katowicach przy akademii ekonomicznej w okolicach 15:40
Pozdr. dla kierownika Brery spotkanego wczoraj w Jaworznie. Akurat mi dzwonil telefon i sie nieco zakrecilem, ale mam nadzieje, ze moje odmachiwanie bylo widoczne ;-)
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki 147 SBI dziś ok. 20.00 pod basenem Delfin w Skoczowie :)
Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?
czarne 147 na ramkach skrzyzowanie wislicka, bylem prostopadle takze nie mialem jak mrugnac. okolo 10:20/30
a ja pozdrawiam kolege z czarnej Gtv rej.SCI widzianego dzis na ul.Łowickiej w Jastrzębiu-Zdroju :) machałem ale bezskutecznie
pozdrawiam. okolo 13:20 na igolomskiej srebrne 156 ( z cb ) na ramkach jadace w strone Krakowa. ledwo co zdazylem mrugnac
pozdrowienia dla wlasciciela pieknej szarej 159 widzianego w nowym saczu w srode i wlascicielki srebrnej Gtv 1.8 T.S zaparkowanej tez w NS na wylocie na Krynice:)
Pozdrawiam czarna 156 SW ,która stoi na miejscu GTV BOBASA.Samej GTV jednak już nie widuje.
Pozdrawiam ale nie wiem kogo bo tylko mi migło przed oczami... trasa 94 w pobliżu Siemianowic albo może i w siemcach, srebrna 166 godzina około godziny 15.35
pozdrawiam blizniaczke mojej belli spotkana na na dk44 kolo Mikołowa, nie zareagowałem :( za pozno cie zauwazylem
Pozdrowienia dla koleżanki w GTV spotkanej dziś na parkingu w Ojcowie, dopiero jak odjeżdżałaś zauważyłem ramkę :((
Pozdrowienia również dla kierowcy w czarnym/ciemnym 147, mijanego między Pieskową Skałą a Ojcowem - pomachane, nie wiem czy kierownik zauważył, zresztą ja też w ostatnim momencie dojrzałem i nie zdążyłem mrygnąć długimi ;)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 na nr.rej SZY 7F... , którą miał przyjemność tankować/LPG/ mój syn na BP w Buczkowicach;) .
Kto To :confused:?
pozdrowienia dla Pana w oramkowanej, czerwonej 147 SZ koło którego stałam dzisiaj pod M1 w Zabrzu koło godziny 13:)
Pozdrowienia dla kolegi z chyba szarej GT, z którym mijałem się w Imielinie na zakręcie ze światłami (w centrum). Jechałem czarną 159
Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 SK w Oświęcimiu który do mnie tak zawzięcie machał ;)
|Ja pozdrawiam kierownika z białej Julii wczoraj w Tychach ;)
Pozdrawiam grafitową (?) 166 FL na ramkach, która stała dziś koło boiska w Bydlinie podczas meczu Kolbarku :P Moja niebieska 156 też tam była ;)