Hej, następnym razem dajcie wcześniej znać i trochę czasu na zaplanowanie weekendu, to i ja się pojawię :-)
Pozdrowienia,
Printable View
Hej, następnym razem dajcie wcześniej znać i trochę czasu na zaplanowanie weekendu, to i ja się pojawię :-)
Pozdrowienia,
moja lepsze polowa byla lekko zniesmaczona - stwierdzila ze nie bylo zadnych fajnych bryk. mowie jej ze przeciesz byla ta sportowa (chodzilo mi o GTA) a ta mi mowi "taka sama jak twoja":D
a tak na powaznie to mysle ze nastepnym razem musimy sie lepiej zintegrowac bo dalej nikogo z was nie znam. z kilkoma osobami chwile pogadalem a nawet nie wiem kim byli :)
pozdro
ps kto ma fotki ?
ciesz sie ze nie spodobalo jej sie jakies auto "sasiadow" bmw audi
jeszcze zalezy co ona rozumie pod pojeciem "fajna bryka" :D
nastepnym razem plakietki z imionami;d i ksywami z forum:D
w sumie kazdemu mozna zrobic zdjecie przy jego aucie i bedzie wiadomo;d jak sie kto nazywa i czym jezdzi :D
jutro jade do tarnowa moze sie miniemy gdzies w rejonie debicy;]
okolo 7:45 w rejonie Shella przy obwodnicy debickiej mozemy sie minac bo na 8 do pracy smigam :)
a ha a fajna bryka to pewnie miala na mysli jakies obnizone, ospojlerowane "cacka" :)
a co do BMW to jej zawsze mowie jak jedzie jakas beemka typu ospojlerowane E30/E36 - "pewnie jakis wiesniak jedzie" :D
Weloo miał dać zdjęcie grupowe żeby każdy się wpisał kto jest kto:D Dwa poprzednie zloty miały inny charakter "barowy" i można było się lepiej poznać i wiadomo było że teraz rozmawiało się głównie ze znajomymi osobami . Ktoś podrzucił propozycje grilla i jak aura dopisze i miejsce będzie fajne to się zintegrujemy w większej liczbie;)Dbh chyba z nami stałeś w małej grupce;)
A że fajnych bryk nie było bym się nie zgodził bo nie jedna Alfa(seryjna) na spocie zawstydziła by na drodze osiągami sąsiadów z BMW czy Audi no może fakt z Golfem z zielonymi felgami to nawet GTA nie miało by szans spod świateł:P
to byl prawidzwy Golf GT - Green Technology :D
ps. szkoda jeszcze ze Pani z fiata nie chciala zmienic auta :D:D:D
Zaglądała, zaglądała ale się nie przesiadła:P:D:D
o 8 to ja z rzeszowa wyjezdzalem:D
tez sobie chyba zrobie zielone felgi i bede mial najszybsza alfe na podkarpaciu:D
a kto ma fotki?? fajnie było i oby częściej tyle autek było:) kiedy następne takie spotkanie??zielone fele były szybciejsze ale GTA było atrakcją zlotu oraz kolega z laptopkiem rozkręcał imprezke:P
Jakoś się wcześniej nie mogłem zebrać :) Zdjęcia ze spotkania:
http://alfaholicy.xin.pl/11-kwietnia-2010/
http://alfaholicy.xin.pl/11-kwietnia-2010/images/01.jpg
Link do paczki zdjęć do pobrania postaram się wrzucić jutro (ktoś o to prosił na spotkaniu, nie pamiętam kto... :)), ewentualnie można zapisywać prosto ze strony.