Hej, następnym razem dajcie wcześniej znać i trochę czasu na zaplanowanie weekendu, to i ja się pojawię :-)
Pozdrowienia,
moja lepsze polowa byla lekko zniesmaczona - stwierdzila ze nie bylo zadnych fajnych bryk. mowie jej ze przeciesz byla ta sportowa (chodzilo mi o GTA) a ta mi mowi "taka sama jak twoja"
a tak na powaznie to mysle ze nastepnym razem musimy sie lepiej zintegrowac bo dalej nikogo z was nie znam. z kilkoma osobami chwile pogadalem a nawet nie wiem kim byli
pozdro
ps kto ma fotki ?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
ciesz sie ze nie spodobalo jej sie jakies auto "sasiadow" bmw audi
jeszcze zalezy co ona rozumie pod pojeciem "fajna bryka"
nastepnym razem plakietki z imionami;d i ksywami z forum
w sumie kazdemu mozna zrobic zdjecie przy jego aucie i bedzie wiadomo;d jak sie kto nazywa i czym jezdzi
jutro jade do tarnowa moze sie miniemy gdzies w rejonie debicy;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
okolo 7:45 w rejonie Shella przy obwodnicy debickiej mozemy sie minac bo na 8 do pracy smigam
a ha a fajna bryka to pewnie miala na mysli jakies obnizone, ospojlerowane "cacka"
a co do BMW to jej zawsze mowie jak jedzie jakas beemka typu ospojlerowane E30/E36 - "pewnie jakis wiesniak jedzie"![]()
Ostatnio edytowane przez dbh ; 12-04-2010 o 22:36
Weloo miał dać zdjęcie grupowe żeby każdy się wpisał kto jest ktoDwa poprzednie zloty miały inny charakter "barowy" i można było się lepiej poznać i wiadomo było że teraz rozmawiało się głównie ze znajomymi osobami . Ktoś podrzucił propozycje grilla i jak aura dopisze i miejsce będzie fajne to się zintegrujemy w większej liczbie
Dbh chyba z nami stałeś w małej grupce
A że fajnych bryk nie było bym się nie zgodził bo nie jedna Alfa(seryjna) na spocie zawstydziła by na drodze osiągami sąsiadów z BMW czy Audi no może fakt z Golfem z zielonymi felgami to nawet GTA nie miało by szans spod świateł![]()
to byl prawidzwy Golf GT - Green Technology
ps. szkoda jeszcze ze Pani z fiata nie chciala zmienic auta![]()
o 8 to ja z rzeszowa wyjezdzalem
tez sobie chyba zrobie zielone felgi i bede mial najszybsza alfe na podkarpaciu![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
a kto ma fotki?? fajnie było i oby częściej tyle autek byłokiedy następne takie spotkanie??zielone fele były szybciejsze ale GTA było atrakcją zlotu oraz kolega z laptopkiem rozkręcał imprezke
![]()
Jakoś się wcześniej nie mogłem zebraćZdjęcia ze spotkania:
http://alfaholicy.xin.pl/11-kwietnia-2010/
Link do paczki zdjęć do pobrania postaram się wrzucić jutro (ktoś o to prosił na spotkaniu, nie pamiętam kto...), ewentualnie można zapisywać prosto ze strony.