Ekipa ForzaItalia.pl startuje 23go z Warszawy, plan wyjazdu mamy na forum jakby ktoś chciał dołączyć, pewnie będziemy się łapać na trasie czy też na miejscu.
Relacja z wyjazdu będzie prowadzona na bieżąco :)
Printable View
Ekipa ForzaItalia.pl startuje 23go z Warszawy, plan wyjazdu mamy na forum jakby ktoś chciał dołączyć, pewnie będziemy się łapać na trasie czy też na miejscu.
Relacja z wyjazdu będzie prowadzona na bieżąco :)
24 za dodatkową kaskę,mozliwość przejechania się trasą Monza(130euro) ,nie wszystkie modele AR,tylko wybrane: http://www.riar.it/il_riar/pdf/en/lista_chiusa_2009.pdf
mam dwa miejsca w samochodzie na wyjazd do Mediolanu jesli ktoś chce sie zabrać piszcie na prywat
czy może ktoś z osób zarejstrowanych napisać do mnie na gg?? nie możemy się zarejestrować :( wysla nam hasło na maila ktorego potem alfisti.com nie przyjmuje...
POST nieaktualny :)
wielkie podziękowania dla Jagiela :D:D niniejszym zobowiązuję się do rewanżu - myślę że w Italii :D duuuża pizza czy coś tam :D:D
Ponawiam apel: czy dotychczasowi uczestnicy kwaterują się w jednym hotelu? (ja jeszcze nie zarezerwowałem, ale musze to zrobić do soboty).
Druga sprawa: coś nie mogę się przekonać do tych 130 Euro za flagę i przejazd niedzielny to trochę mało (nie liczę lunchu, bo żeby na niego zdążyć będę musiał pędzić od wczesnego ranka z Nicei), a tak to sobie obejrzę paradę jako "general public" i gdzieś się tam wbiję na któryś ze spotów :P Czy ktoś ma argumenty, poza tym, żę skoro już tam jadę (specjalnie cały urlop pod to zaplanowany, chociaż zmiana programu - dodanie muzeum w środku tygodnia - ojawiło się za późno, już miałem rezerwację koło Nicei na cały tydzień :( )
Kto mnie przekona, to zdradzę mu na PW, gdzie stoi czarna GTV (Alfetta) do potencjalnego odratowania;) (stoi na 4 kapciach, nie na kołkach, więc mniemam, że właściciel nie ma dla niej serca) :(
Nie ma kogoś chętnego, kto by nas podrzucił z Mediolanu do muzeum w piątek? Lecimy w 5 osób, a tam żaden transport nie funkcjonuje... :(
radosuaf: gdzie w Mediolanie będziecie ?
dakoolk: hotel w którym jesteśmy w kilka osób już jest zajęty, jesteśmy w zachodniej częsci w okolicach stacji tramwajowej Negrelli
qbas, wynajmujemy mieszkanie przy Viale Gran Sasso
radosuaf: Miejsca powinny się znaleźć, kilka samochodów będzie ale to będę w stanie potwierdzić dopiero za kilka dni pewnie, tylko musielibyście się doturlać w naszą stronę byśmy nie gnali przez centrum Milano
Podeślij mi na PW jakiś telefon do siebie, będziemy się kontaktować.
W ramach sieci miejskiego transportu nie ma żadnego problemu :).