my tez jechaliśmy po Cole do Maca a wylądowaliśmy w biedronce z 2 zgrzewkami piwa :D
Printable View
my tez jechaliśmy po Cole do Maca a wylądowaliśmy w biedronce z 2 zgrzewkami piwa :D
Ziomster, a jak tam po regeneracji lakieru, zadowolony ?
Witam
Z całej siły dziekuje organizatorom tego zlotu za praca którą włozyli w ten zlot, za anielską cierpliwosc i wyrozumiałosc, oraz za to ze jeszcze komus sie chce...
wszystkim uczestnikom zlotu a w szczególnosci ekipie ze slaska za miła atmosferę,emocje na torze,długie polaków rozmowy, tony smiechu, i za to ze jestescie zacy zaj...ści.
Filmy i zdjecia wrzuce po powrocie z wakacji.
pozdrawiam z Mielna.
kaka moj nick to skrot od nazwiska samulewski ,imie robert choc wszyscy znaja mnie jako QBA ,a zawodowo kiedys i do dzis choc juz nie tak intensywnie Mc Hatti ,ot i tyle zyciowych niespodzianek odnosnie kim jestem , bede w szczecinku to sie odezwe na jakiegos bronxa sie zgadamy.milego dnia wszystkim .
UWAGA!! UWAGA!!
W dziale konkursy czeka na was Konkurs zlotowy na "Najbardziej podniecający dźwięk silnika w trakcie zlotu" ZAPRASZAM
Zapraszam również na konkurs zdjęciowy
Zapraszam również na konkurs filmowy
Fiergloo wielka prośba do Ciebie
ostatnimi czasy zamiast koszmarów o klekoczącym wariatorze itd mam koszmary o konkursie ze zlotu :P masz może gdzieś ten test z odpowiedziami?? fajnie by było być ciut mądrzejszą :) pisz na PW jak możesz :)
Fiergloo!! na 14 pytań 6 mialam dobrze :D:D hehe szkoda że nie oodalam tego testu!! może chociaz drugie miejsce po mlodym alfiście by się udało :P