Wiem o tym, bo jako tako orientuję się w temacie ;)
Proponuję jeszcze raz przeczytać tekst, który zacytowałem chwilę się zastanowić i przeczytać moje pytanie po czym jeszcze raz się zastanowić :)
Printable View
1. Paazik
2. Dawid_Zielu
3. żuwik
4. marek230482
Oczywiście cena robi zasadniczą różnicę. Ale sępię się :)
Cena wyjściowa to 200E, aktualnie jest obniżona do 180E (czyli powiedzmy 700zł).
Poruszamy się w widełkach 700zł-500zł, gdzie 500zł to cena przy 15 kupujących, a 600 zł przy 7 kupujących, 10 osób to 550 zł.
Taka jest wstępna propozycja.
1. Paazik
2. Dawid_Zielu
3. żuwik
4. marek230482
5. skladak
ja tez sie moge wstepnie pisac ale to wszystko zalezy od ceny koncowej, 500 a 700 to jednak jest roznica, takze...
a odbiegne od tematu troche bo widze ze tutaj duze odwiedzajacych jest , mam problem z ukreconym lebkiem od imbusu w srubie od przepustnicy 1 ta pod spodem jest nie odkrecona i nie idzie jej ruszyc z tych wlasnie przyczyn... macie koledzy jakis pomysl jak to wydlubac lepek albo odkrecic ta przepustnice razem ze sruba :( ?
wiem wiem ze to nie ten temat takze jesli ktos wie jak pomoc to zerknijcie w temat i tam prosze odp.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...ki_spalin.html
Szerszeń, dziękuję za rzeczowe przedstawienie propozycji. Cena wyjściowa za 1 szt, to typowy chwyt marketingowy. Nie mówmy więc o właśnie obniżonej cenie 180 EUR. Na stronie Loudlinka ta cena widnieje od kilku miesięcy. Tak więc bez łaski za 180. Proponuję poruszać się w widełkach 350-600 dla zakupu grupowego, czyli maksymalna cena jak dla pozostałych modeli. Wiem co mówię, przecież to ma być hurt i twardo negocjujmy. Nie dajmy się wprowadzić w maliny. Kiedyś w detalu sprzedawaliście bodajże po 550. Wiem, wiem, zaraz usłyszę, że wtedy był inny kurs euro. Zastanówmy się, a może jest tak, że grupa Loudlinka poczuła na karku oddech konkurencji?. Tylko oni potrafili zrobić zamiennik do tego modelu?, nikt inny na świecie tego nie zrobi?
A ja nadal nie dowiedziałem się o tej różnicy w trzymaniu xcarlinka i loudlinka w ręku :-/
pewnie potrafią, tylko Ci co by to mogli zrobić, to się im niechce. Znam takich magików elektroników/programistów którzy na bank byli by w stanie to wykonać, bo z takich czy właściwie bardziej zaawansowanych prototypowych projektów żyją... ale skasują za to kilka tysięcy (prototyp)... może się wam to bardziej opłaci... wam... bo ja już wstawiłem dodatkowe radio :P