kobielczak jak ustalicie godzine spodkania przy A4to dajcie znac,też się podczepimy z kumplem.
Printable View
kobielczak jak ustalicie godzine spodkania przy A4to dajcie znac,też się podczepimy z kumplem.
ooo, widze kolejna fajna wersje mojej ksywki ;)
Dla zainteresowanych ludzi - skoro gril rozpoczyna sie o 15.. to proponuje umowic sie juz o 14 tam przy wjezdzie na A4 w Zabrzu (zdjecie i dokladne miejsce wrzuce jutro rano). Bedzie chwilka na pogawędke... zebranie sie, i jakies 30 min na dotarcie na miejsce.
wybacz piszę z pracy na zużytej klawiaturce i wkradł sie bład juz się poprawiam.:o
proponowałbym w pierwszym poście dać konkretne info kiedy, o której, i gdzie? ciężko wertować 16 stron szukając informacji na ten temat
ostatnia wersja jaką czytałem to była niedziela(22.05) od 15, więc jak tak, to pewnie też się zjawię z żonką, może siostra ze szwagrem(AR147)... - tradycyjnie nie wpisuję się na listę jeśli nie jestem pewien do końca
pozdrawiam.
no to teraz czekamy na wiadomosc odnosnie zaopatrzenia;) czy sami czy na miejscu
kobielczak tak wiem gdzie to jest mozna tam sie trafić dogadamy sie jeszcze dokłądnie przed
witam chętnie się pojawię 22 maja