kobielczak jak ustalicie godzine spodkania przy A4to dajcie znac,też się podczepimy z kumplem.
kobielczak jak ustalicie godzine spodkania przy A4to dajcie znac,też się podczepimy z kumplem.
Ostatnio edytowane przez pepol1 ; 13-05-2011 o 22:28
ooo, widze kolejna fajna wersje mojej ksywki
Dla zainteresowanych ludzi - skoro gril rozpoczyna sie o 15.. to proponuje umowic sie juz o 14 tam przy wjezdzie na A4 w Zabrzu (zdjecie i dokladne miejsce wrzuce jutro rano). Bedzie chwilka na pogawędke... zebranie sie, i jakies 30 min na dotarcie na miejsce.
wybacz piszę z pracy na zużytej klawiaturce i wkradł sie bład juz się poprawiam.![]()
proponowałbym w pierwszym poście dać konkretne info kiedy, o której, i gdzie? ciężko wertować 16 stron szukając informacji na ten temat
ostatnia wersja jaką czytałem to była niedziela(22.05) od 15, więc jak tak, to pewnie też się zjawię z żonką, może siostra ze szwagrem(AR147)... - tradycyjnie nie wpisuję się na listę jeśli nie jestem pewien do końca
pozdrawiam.
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
no to teraz czekamy na wiadomosc odnosnie zaopatrzeniaczy sami czy na miejscu
kobielczak tak wiem gdzie to jest mozna tam sie trafić dogadamy sie jeszcze dokłądnie przed
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
witam chętnie się pojawię 22 maja