czy mozesz dokładniej okreslic o które znaki chodzi???? :)
Printable View
Jes już VIDEO nagrane przez Nową Gazetę Bilgorajską
http://www.gazetabilgoraj.pl/aktualn...acz-VIDEO.html
Spoko filmik.
witam
ja sobie pozwoliłem 2 razy. moim zdaniem bezpieczeństwo ze strony samego toru pozostawia wiele do życzenia.. Gdyby był bezpieczny nie byłoby 2 rozbitych aut. szkoda że doszło do takich zdarzeń na w sumie wolnym torze. pozdrawiam kolegę z subaru. z chłopakami z Olkusza którzy jeździli robimy zrzutkę, która choć w części mu pomorze odbudować brykę. myślę, ze kazdy kto wsadził tyłek zeby się z nim przewieźć powinien coś od siebie dołożyć, bo on nikomu przejażdżki nie odmówł. całą kasę jaka miał wpakował ten samochód i nie miał AC, wiec na naprawę też teraz za bardzo kasy nie ma.
pozdrawiam
Zauważ kubaciku z czego wynikały te "dwa rozbite auta"... prędkość, czasem brak odpowiednich zachowań. Kolega z Subaru wymyślił sobie redukcję na zakręcie przy zbyt dużej prędkości i wyjechał z toru w opony.. a Piotriix mówił "Wystraczy już jazdy". kolega z Subrau jednak mówił "Ja ostatni raz, naprawdę ostatni, przejadę tą rundę spokojnie". Zresztą z tego co pamiętam to po delikatnym przejeździe zgubiło dwa nadkola na torze :D
NAtomaist Tobie musiałem parę razy zwracać uwagę, żebyś nie szalał od lini końca pomiaru czasu. Pare postów wyżej jest filmik i tam widać jak pokonywałeś ostatni zakręt, po szykanie zwalniającej.
co innego jakby kolega z subaru zgłosił się do organizatorów i faktycznie sam zaoferował przejażdżki. z mojej strony wyglądało to trochę jakby ktoś sobie na krzywusa za free przyjechał pojeździć, no ale może o czymś nie wiem ;)
majkel ja nic nie mowie :) ale wiesz taka betonowa plyta jaka znalazlem w trawie po wypadnieciu z toru nie powinna tam wogole lezec i nie bylo to tak jak mowil piotrix ze ona lezala przy asfalcie i ja ja przepchalem tylko poprostu lezala w trawie a ja sie na niej gwaltownie zatrzymalem zreszta widac to na filmiku ale nie mam zalów bo nie jestem taki pamietliwy ;) wazne ze udalo sie szybko naprawic auto i pojezdzic jeszcze pare kolek no i przeciez dostalem nagrode pocieszenia nowe wahacze :) za co dziekuje bo rownie dobrze moglem nie dostac nic i tez by bylo
Kulturalnie zapytał czy mógłby się przejechać. Powiedziałem, że jak Alfaholicy skończą jeździć, zgarną swoje czasy i zrobi się luźniej to będzie mógł się przejechać. Najpierw my, a na końcu on.
Sorry Maćku, nie wiedziałem o tym.Cytat:
ale wiesz taka betonowa plyta jaka znalazlem w trawie po wypadnieciu z toru nie powinna tam wogole lezec
witam
muszę polemizować. zwróciłeś mi uwage tylko lub tu bije się w pierś aż raz. po twojej uwadze powiedziałem ok masz rację i wyjeżdżałem z tego zakrętu do strefy oczekiwania na 1 biegu bez przyspieszania. istotnie wcześniej palenie gumy na wyjeżdzie podgrzewało widzów i kilku poprosiło o przejażdżkę było jednak nieodpowiedzialne. Nie bież mojej uwagi o bezpieczeństwie do siebie. Wy zrobiliscie co do was należało. To zarządca toru powinien go trzymać w nalezytym stanie a przad jazdą sprawdzić jego stan. wytyczenie trasy przejazdu na czas pomiedzy trwałymi przeszkodami (znaki) było moim zdaniem nonszalanckie.
kierowca z subaru nie powiedział ani jednego złego słowa o uczestnikach zlotu, którzy z nim jeździli. to jest nasza inicjatywa by mu troche pomóc w naprawie. moze trochę dlatego, ze cały czas w samochodzie starał sie zagadac naszgo malca Filipa i na koniec zanim dał mu wysiąć to go zatrzymał chwilę podał mu rekę i powiedział coś personalnego w rodzaju "fajnie sie z toba jechało, auta to chyba fajne hobby, ucz się jeździć" takie podgrzewanie samochodowego bakcyla. W sumie to był miły koleś z gorącą głową do aut. więc i my go troche wesprzemy. Swoja drogą to jego subaru jeździło niesamowicie, ale jednak 430 kucy wymaga samokontroli i umietności bo łatwo przesadzić i narobić sobie szkody.
pozdrawiam