Ooo to niedaleko - Świętochłowice Zgoda z tej strony :D może kiedyś nawet będzie słychać Twoją belle u mnie na rejonach, w końcu to 3.2 :D
Printable View
Witam,
jestem z Bytomia Śródmieście :)
Chopoki z Bytomia i okolic . Zamiast siedzieć z babami na doopie w weekend to ruszcie się z chaty i przejedzcie się czasem na jakiegoś spota się przywitać i pobajerzyć o lawetach :D
widziana na grabowej aż miło popatrzeć że do Bytomia taki auto zawitało :)
Załącznik 212660Załącznik 212661Załącznik 212662Załącznik 212663Załącznik 212664Załącznik 212665
Kilka dni z rzedu widzialem ja pod restauracja/hotelem hubertus w Piekarach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piekary Śląskie ;) chociaż blaty SLU - szara 145 z 2000r. jakby ktoś kiedyś widział ;)
Bytom dymitrów - tytanowa 147 po lifcie jak to ktoś napisał - pół GTA - 120 koni :D
Katowice bordowe 156 Sportwagon.
Pozdrawiam!
Widziałem już Twoją 156 Szlachcic - klasa! Ja również Katowice, 147 srebrna :)
Pozdrawiam!
To może jakiś mini spocik :>
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Piekary Śląskie, żółto-brązowa 146
Witam, i pozdrawiam :D
Witam z Podkarpacia. Wyrzućcie ze swoich szeregów psa imieniem Mateusz- prawdopodobnie jeździ 166. Wczoraj w nocy stałem na DK88, awaria sprzęgła. Wpakował mi 150 za brak awaryjnych- nie dyskutuję. Nie przeżyję tego że zabrał mi dowód- parę kropel oleju przekładniowego ujrzał pod moją alfą. Tłumaczę- czekam na lawetę- zostaw dowód- za cholerę- ekolog od siedmiu boleści. I ta menda jeździ do nas na spoty...:mad:
Srebrno-tytanowa 147 w twinsparku Bytom.
Pozdro ;)
Witam z Bytomia 166 fl 3.0 4hp20
Witamy serdecznie i do zobaczenia na drodze :)
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
ja jestem z Gliwic ;)
To może jakieś spotkanie skoro z Gliwic? ;)
Ja tu stary wyjadacz ale żona od pół roku pomyka MiTo więc Virus [notranslate]Alfa[/notranslate] się rozszerza w rodzinie [emoji3]http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/479.jpg
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Twojej dziewiątki już dawno nie widziałem, a MiTo stoi ;)
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Witam serdecznie ! :)
Załącznik 232915
Miechowice :)
Witam jestem z Bytomia
Porobić zdjęcia i wkleje
- - - Updated - - -
Porobie mam Q4 a za dużo ich tu nie ma
Ja mam teraz taką...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/227.jpg
Chyba mi nikt nie pomacha na drodze [emoji14]
Przesłane wróblem wyścigowym
To też się dopiszę bo można powiedzieć że mam Alfe xD
A może, jeśli to taka wielka rodzina hehe to może ktoś chciałby mi pomóc w reinkarnacji Alfy którą otrzymałem w spadku. Stoi ze dwa lata już ale jak ktoś z Was by chciał zerknąć to byście mi powiedzieli czy zostawić jako pomnik czy reanimowac.
forum.alfaholicy.org/slaskie/156519-stalem_sie_posiadaczem_alfy_bytom_.html
Tak 156 TS
Pokaz fotki
Cześć i czołem! Michał z Bytomia się melduje. ;)
Mam alfkę (po przejściach) od ponad roku ale jakoś nigdy nie miałem czasu się tu przywitać.
Załącznik 238125
Pozdrówka, szerokości i do zobaczenia na mieście!;)
Siemka. Nie zmuszam aczkolwiek sugeruje ramki rejestracji klubowe bo wtedy wiadomo , że "jest swój". Dwa że jak czasem nie masz planu na weekend to zazwyczaj w soboty organizowane są spoty ekipy regionalnej Alfaholikow- Alfa Romeo Południe i można się pointegrować [emoji6]
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Tak tak, ramki są w planie - poprawię się niebawem.
Tak na marginesie to Twoja Alfa spowodowała u mnie żądzę posiadania dziewiątki :) Dzień w dzień jeździłem do Pracy przez Witczaka i się zakochałem w AR ;P
Mieliśmy też raz okazję zamienić słowo w Łagiszy koło P. Pawła z Carenzo. Bodajże miałeś tamtędy trasę tirem ?
Chyba że się mylę.. :)
pozdrawiam
Hehe no dzięki. No koło Pawła jeżdżę dziennie tyle że już solówką. Nie lubię spać w kabinie a kasa ta sama więc prosty wybór :-). Pewnie będzie okazja jeszcze zamienić słowo ;-)
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka