Ja jak coś na razie walczę i staram się sam przyciemnić, jak nie wyjdzie teraz to już odpuszczam :D, ale fajnie by było coś ogarnąć wspólnie, im taniej tym lepiej :D
Printable View
Dzis bylem odwiedzic alfine w warsztacie(czeka na nowe pierscienie i splanowana glowice) kiedy zobaczylem jak wygladaja pierscienie to stwierdzilem, ze juz dawno potrzebowala pomocy(ponad 2 mm ubytku na kazdym) i jestem bardzo ciekaw jak bedzie teraz smigac, kiedy wszystko sie pouklada/spasuje...
Alfa wróciła dziś do domu:D całkiem inny samochodzik:) teraz to juz nie oddam jej nikomu:)
jaki koszt tego był :D
Ponad 2k... jeszcze dokladnie nie liczylem, ale ile by to nie bylo to bylo warto:) do tego z czasem zagosci jeszcze wiekszy IC no i to na co czekam najbardziej, czyli wirusik jakis:D
Pewnie tak a ty byłeś na tym pokazie ? widziałeś moją?. hehe alkocholicy :).
szkoda że wcześniej nie przeczytałem tego posta bo kabel już zamówiony. Z przymusu musiałem kupić bo męczyłem temat świateł dziennych wyjąłem jeden przekaźnik i badałem prąd .Efekt był taki żę ECU zapisał brak przekaźnika jako błąd i pali się teraz check i napis motor control.... .
Załącznik 98209Załącznik 98210Załącznik 98211Załącznik 98212Załącznik 98213Załącznik 98214Załącznik 98215Załącznik 98216Załącznik 98217Załącznik 98218Załącznik 98219
Oto efekty mojej pracy z dzisiejszego dnia :D nie wiem czy dobrze czy nie, ale jestem padnięty jak nie wiem co:
ZROBIONE:
Przyciemnianie szyb bocznych
Czyszczenie środka
Mycie i polerowanie zewnątrz :D
Na tylną nie starczyło folii, mocy :D, na błędach człowiek się uczy, efekt 4+, czyli w dobrym kierunku zmierzam, tylną załatwie jutro lub w poniedziałek :D, RDK dzięki za opalarkę :D, seba dzięki za nadkole, liczymy się w poniedziałek :D:D:D:D:D, uchlam cię i wiesz co :D gdzie cię zabiore kiedyś :D:D:D..........Naje...........we :D:D odechce ci się żenić :D, Robcio kurde niestety pompa nie pasuje, ani potencjometr jest trochę inny ani sama pompa ;/ szkoda :D........... oceniajcie sami........mam juz dziś dość :D ale jestem i tak szczęśliwy :D:D:D:D
Tak na marginesie................ zaczynam być mistrzem w znajomości ALFA ROMEO 166 :D, opanowałem chyba wszystko już :D
hehe stary od żeniaczki nic mnie już nie powstrzyma ;) mam już swoją jedyna miłość :)
seba poczekaj Poooooooooo :D:D:D:D:D:D:D:D:D, mam nadzieję że żona przyszła twoja nie czyta tych tekstów :D
- - - Updated - - -
Sprzedam kabel dokładnie taki http://allegro.pl/fiat-alfa-romeo-la...285427164.html cena 30zl niestety brak oprogramowania ale to chyba nie problem :D
Co robi człowiek znudzony dniem wolnym od pracy??.........................................po zycza od kumpla opalarkę, kupuje folie za 10 zł rozbiera 1.4 samochodu na czynniki pierwsze i rzeźbi, rzeźbi i jeszcze raz sie wku...a :D ale efekty jakieś są:Załącznik 98679