witam ja jestem z Dzikowca wiec nie daleko, jak bedzie chwila wolnego to można sie spotkać
Printable View
Pare dni temu w Gorlitz(niemcy) widziana 159 sedan szarawa? blachy DWL. Obok sklepu Penny :)
Oraz na poczatku marca obok kosciola sw jana w zgorzelcu widziana siwa 156 sedan ze spojlerem DW 721**
Pozdrawiam:)
pozdrowienia dla właściciela http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/03/104.jpg który podobnie jak ja dziś odwiedził Karpacz :)
Świat jest mały:D nie myślałem że kogoś jeszcze tam dziś poniesie;] Pozdrawiam:)
Kto wczoraj ok 20-stej wyjeżdżał białą GT z czarnym felami z piętrowego parkingu Pwr ?
Pozdrowienia dla kolegi, który mnie pozdrowił awaryjnymi na A4 w kierunku Wrocławia
Pozdrowienia dla kierownika szarej 156SW DB z którym dzisiaj mrugałem na A4, dobrze kogoś w końcu spotkać bo w okolicy JG coś słabo z alfaholikami :D
Dzięki i wzajemnie pozdro ostatnio często śmigam A 4 do zobaczenia
Wczoraj na Alei pracy czarna 156, drewniana kierownica blachy DZA, kto tam "najechal" moje rejony :-D?
SiroccoXp czy ty czasami nie parkujesz na bocznej do hallera(pojecia nie mam jak sie ta ulica nazywa ale nie chce mi sie sprawdzac) kawalek przed Fatem?
Tak na ksiegowej parkuje ;-) z regoly przy samej halera tak wiec w godzinach szczytu mozna alfe podziwiac hehe
Hah miala stac frontem ale na szybko wczoraj parkowalem, prawie do roboty sie spoznilem ;-)
Pozdro dla jegomościa ze srebrnej widzianej dzisiaj pod kłodzką galerią.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=159896&stc=1
Pozdrowienia dla zielonego punto na ramkach klubowych widzianego po godzinie 13 na swiatlach ponizej sądu w walbrzychu :)
Załącznik 160214
Pozdrowienia z siechnic ;)
I spóźnione pozdrowienia dla AR 147 na trasie Wrocław - > siechnice za późno zauważyłam ;)
Pozdrawiam pare alf z czego ani jedna nie pozdrowila..
Trasa zgorzelec-wroclaw, przy węźle na berlin kolo boleslawca, z nad przeciwka widziana 166 czarna.
Potem wyprzedziła mnie piękna granatowa 159 w sedanie, na blachach DBL.
Potem w okolicach Legnicy mijana z nad przeciwka czerwona 159 w sedanie.
We wrocławiu widziana na parkingu przy lotnisku srebrna 156 przed liftem, na blachach zagranicznych W408 VO* moze ktos sobie sciagnal :D, oraz czerwona 159 SW, DBL z naklejkami Pizzeri.
Potem na trasie wroclaw-zgorzelec wyprzedzila mnie piekna GT(chyba granatowa?) na blachach DLE.
Za legnicą wyprzedziła mnie również 159 w sedanie, blachy DZL, w ladnym kolorze(nie wiem jaki to kolor:D odcien złotego/szarego)
Nikt niestety nie pozdrowił .
:)
Zauważona dzisiaj czarna 159 SW na moście Grunwaldzkim, blachy EL, a także szara 166 na DW zaparkowana przy Politechnice (od strony Odry).
Pozdrawiam
Pozdrawiam kierownika 156 sedan DLU XXXX na ramkach, za którym jechałem obwodnicą Legnicy. Milo było zobaczyć klubowicza ☺
Pomachane i odmachane. Pozdro dla kolegi ze 146-stki na Podwalu dziś po 16.
Pozdrowienia dla Pawła widzianego na skrzyżowaniu koło tesco ;p zamyślony byłem;D z dzieciakami jechałem
Czyżby Flatbeet na de galla w Wałbrzychu ok 19? Jechaeem jako pasażer Hondy i nie miałem jak mrugnąć. Pozdrowionka :)
Pozdrowienia dla 156 przedlift kombi czarnej/ciemna niestety slonce dawalo po oczach :) dzisiaj 13.33 legnica pod huta, za pozno zauwazylem zeby zamrugac
Pozdrowienia dla koleżanki z czerwonej 147 5d DW 048PX widzianej dzisiaj rano na Pułaskiego, niestety nie zwracała uwagi...
Ponoć to miejsce ma wykupione na prywatne od zarządcy terenu...
Wczoraj po 16 na Pułaskiego widziana ciemna 156 na DZA oramkowana ale kolega nie spojrzał na mnie, Później około 17 w okolicach Ostrowskiego stała zaparkowana bardzo ładna 147 GTA też na ramkach na DSW.
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej Ar166. DW166XT za którym miałem przyjnemność jechać A4 do Krakowa. Było miło :) Pozdrawiam też spotkanego kolegę z czarnej alfy 146,podobno też z Wrocka choć tablice inne:) Pozdrawiam i do zobaczenia.
Pozdrowienia dla białego GT na ramkach widzianej w piątek na wyscigowej we wrocławiu koło 16:20 swiatełka były.
I czyja srebrna 156 FL zaparkowała w niedzielę około 12 na Fortecznej 34 w wałbrzuchu tez na ramkach?