Pozdrawiam, nie ma jak rano zobaczyć inną Alfe z miłym kierowcą :) .
Printable View
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej, czarnej 166ki 2.4JTD, który zaparkował obok mnie (zielona 155ka) na parkingu podziemnym w Bonarce (Sobota ok 16tej).
Zajmowaliśmy oczywiście miejsca w sektorze czerwonym ;p
Pozdrawiam dla kolegi ze srebrnej 147 SM spotkanego dzisiaj w Olkuszu. Oczywiście światełka były :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej Giuletta stojącej na parkingu pod kinem. A także kierowcę srebnej 166 na ładnych felgach, która stała pod City Point.
Dzięki :)
Przy okazji obiecane, co prawda miało być wczoraj ale nie dałem rady już:
Specjalne pozdrowienia dla Alfistki, z którą zamieniłem kilka zdań w drodze do WSB (imienia nie pamiętam :( - skleroza i obciach ;) )
Przy okazji, jest nas Alfaholików więcej na WSB w Dąbrowie ? :)
Pozdrowienia dla kierowcy który próbował mnie dogonić ale skręcił chyba na A4 i mignął długimi na S1 rano wczoraj :)
Himek - mniej masła :D
Pozdrawiam również- Alfistę- szczęściarza w znajdywaniu miejsc parkingowych pod WSB...
Pozdrowienia dla Alfaholika 156 na numerach SM parkującego w DG na os. Kasprzaka pod przychodnią :)
pozdro dla Bociana :) dzis ok 7:30 na trasie w strone Kato w korku na lewym byles a ja na prawym :P moze widzialeś ?? :D
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW, który pierwszy zamrugał dziś przed południem w Katowicach na skrzyżowaniu ul. Poniatowskiego z Mikołowską. Odmrugnięte ; )
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej oramkowanej 147 widzianego dzisiaj ok 13:40 w Gliwicach na wysokości lodowiska politechniki :) Machałem ale chyba za słabo ;)
A ja pozdrawiam kierownika oramkowanej srebrnej 156 SW widzianej dzisiaj w Gliwicach na numerach SMI 1**1. Titałem Ci pod wiaduktem ale nie zauważyłem Twojej reakcji:) Jechałem srebrną Fabią;(
pozrówka dla 156 na ramkach klubowych KOL....którego obtrąbiłem w Bolesławiu o 13.30
Pozdro dal czarnej 159sw na blachach SRC z znacznym odpryskiem lakieru na masce parkującej przy Auchan Racibórz dzis ok. godz. 12. Coś mi sie wydaje, że ten "ktoś" tam pracuje bo tą alfe widze tam już któryś raz z kolei w prawie tym samym miejscu...
Pozdrawiam coxa, którego frurę widziałem zaparkowana w Zabrzu przy Wolności koło 20.
Złota 145, oramkowana, na blachach KCH pod Wydziałem komunikacji w Krzeszowicach za kierownicą Blondynka:).
Pozdrawiam czarna 147 po lifcie na blachach KOS z ramkami mijana w Miedzyrzeczu. Mam nadzieje ze pani się nie przestraszyła jak trąbiłem :)
a bociana zjeżdżającego z S1 na 94 i mrugającego długimi to już nie widział ....
- - - Updated - - -
widział - ale lewy coś kulawo szedł i już cię nie chyciłem
- - - Updated - - -
ja = ten co to nie wie że jak się nie ma mozliwości bezpiecznie opuścić skrzyżowania to się na nie nie wjeżdża ...
pozdro Pogoria dzisiaj wieczorem ( + zjebki przez szybki co by sie inni dziwili :jester: )
Pozdrawiam kierownika czarnej, oramkowanej Alfy 15x (156 albo 159, zauważyłem w ostatniej chwili) jadącego ulicą Prądnicką dzisiaj około 7:30. Była łapa w górze, ale dość późno, mogłeś nie zauważyć.
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach klubowych KR388... widzianą dzisiaj około godz. 14.40 na Rybitwach w Krakowie (odmrugane i łapki były) oraz pozdrowienia dla czarnej 159 (pomrugane , pomachane i odmachane) i ciemnej 156 (niestety brak reakcji na mruganie i machanie) jadących w kierunku Krakowa widziane w Łapczycy około godz. 15.10 :)
Pozdrawiam kolegę michał87tg, który dziś na Kościuszki w Tarnowskich Górach mijał moją zaparkowaną alfke, machałem ale kolega bardziej patrzył na alfę niż na mnie :P
Pozdrowienia dla alfaholików i/lub alfahholiczek parkujących przy ul. Cystersów w Karkowie szczególnie oramkowaną GT KCH i oramkowaną 156. Kierowników lub Kierowniczek nie widuję ale auta mijam niemal codziennie
Pozdrawiam Cieszyniaków: Panią z czerwonej 147 2,0 T SPARK, pana z błękitnej 147 mijanego od skrzyżowania na Ustroń po Goleszów, 156 SW stojącego koło FORTUNA przy Korfantego, 166 srebrne mijane na rondzie obok STATOIL, 166 granatowe mijane na Bielskiej, 156 również na Bielskiej. No i pozdrawiam Panią z 147 która parkuję swoją belle co dziennie koło mojej :)
Pozdrawiam srebrną 156 SW na ramkach klubowych SBE 30... widzianą dzisiaj pod ośrodkiem zdrowia na Syberce
pozdrawiam stojaca srebrna GT rej KCH na ramkach. juz drugi dzien na cystersow.
Pozdrawiam forumowicza w 159 SW rej.KOL którego widziałem na myjce ręcznej w Skale, a potem jadącego w kierunku Krakowa.
A ja pozdrawiam kierowcę kremowej 147 przed liftem widzianego dziś na parkingu Krakowskiej Akademi, nr. rej KR 167RG.
pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 155 stojącej wczoraj pod auchan mikołów około 21
Czyja?? SJZ 9X8x widziana przed chwila na Helence w Zabrzu.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiamy srebrna 156 na ramkach (KR....PR) widzianą wczoraj koło19 na Wielickiej. Były długie i awaryjki :)
Pozdrowienia dla panów policjantów którzy zaparkowali swoja 159 w Silesia City Center
Pozdro dla czarnej Giuletta , wg rejestracji to chyba Igor93 , wyprzedzona na Armii Krajowej przed chwilą :P