Pozdrawiam kolegę z oramkowanej, czarnej 166ki 2.4JTD, który zaparkował obok mnie (zielona 155ka) na parkingu podziemnym w Bonarce (Sobota ok 16tej).
Zajmowaliśmy oczywiście miejsca w sektorze czerwonym ;p
Pozdrawiam dla kolegi ze srebrnej 147 SM spotkanego dzisiaj w Olkuszu. Oczywiście światełka były![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej Giuletta stojącej na parkingu pod kinem. A także kierowcę srebnej 166 na ładnych felgach, która stała pod City Point.
Dzięki
Przy okazji obiecane, co prawda miało być wczoraj ale nie dałem rady już:
Specjalne pozdrowienia dla Alfistki, z którą zamieniłem kilka zdań w drodze do WSB (imienia nie pamiętam- skleroza i obciach
)
Przy okazji, jest nas Alfaholików więcej na WSB w Dąbrowie ?
Pozdrowienia dla kierowcy który próbował mnie dogonić ale skręcił chyba na A4 i mignął długimi na S1 rano wczoraj![]()
Himek - mniej masła![]()
Pozdrawiam również- Alfistę- szczęściarza w znajdywaniu miejsc parkingowych pod WSB...
Pozdrowienia dla Alfaholika 156 na numerach SM parkującego w DG na os. Kasprzaka pod przychodnią![]()
Ostatnio edytowane przez Lipowa ; 05-11-2012 o 10:42
pozdro dla Bocianadzis ok 7:30 na trasie w strone Kato w korku na lewym byles a ja na prawym
moze widzialeś ??
![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW, który pierwszy zamrugał dziś przed południem w Katowicach na skrzyżowaniu ul. Poniatowskiego z Mikołowską. Odmrugnięte ; )
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej oramkowanej 147 widzianego dzisiaj ok 13:40 w Gliwicach na wysokości lodowiska politechnikiMachałem ale chyba za słabo
![]()