A co jest na minus w poliftach?
Printable View
Jak dla mnie brak pokrywki na kubki na konsoli środkowej i kierownica ma taki jeden dziwny element na dole w wersji nie Q - czarny prostokątny element plastikowy. Reszta chyba wszystko na plus :) Wersja business chyba najmocniej zyskała, bo te przedliftowe były mocno średnie w środku, a teraz naprawdę jest ładniej i można dobrać czerwone boczki/przeszycia + duże ekrany w środku w standardzie.
[MENTION=23389]method[/MENTION] jesteś jutro w pracy? Jak tak to daj znać, chętnie obejrzę z bliska
[MENTION=81445]Kurynio[/MENTION] pracuje zdalnie caly czas ale bede w okolicy w ciagu dnia jutro to zajade
no ten element jest dziwny, sadze ze predzej czy pozniej beda zamienniki dostepne na jakims ali czy gdzies, np z aluminium. Wersja Business zyskala zdecydowanie. Poza fotelami z lepszym trzymaniem bocznym jak dla mnie ma wszystko co mi potrzeba, same fotele sa z reszta calkiem ladne wizualnie. KMy sobie odblokuje za 2k, felgi we wlasnym zakresie juz zmienilem bo na 17 biednie wygladala (a powiedziec ze 2019 wyjezdzala w standardzie na 16 :eek:), AWD i tak nie chcialem bo to dodatkowe 100 kg. Czego chciec wiecej za ponizej 140 tys. z opcjami? Z podstawowymi zmianami, ktore mam zaplanowane wyjdzie mi 150 tys. - felgi, chip/box, wydech, sprezyny obnizajaceCytat:
Napisał median09
Gratulacje! Ta Business to już zupełnie inna wersja od poprzedniej. Mam podobne zdanie jeśli chodzi o fotele. Po co chcesz obniżać wersje RWD??
2cm jest do obnizenia, wizualnie bedzie lepiej ale bardziej chodzi mi o sztywnosc, pierwsze wrazenia mam takie ze jest minimalnie za miekko, jesli finanse pozwola nie beda to same sprezyny a coilover kit od KW, jesli nie zadowole sie na poczatek samymi sprezynami tylko wtedy rebound nadal bedzie niezmieniony a to na nim mi bardziej zalezy :P
https://www.kwsuspensions.net/produc...mance/10215026
btw te zdjecia co wrzucilem wczesniej to samochod stal na lekkim spadku wiec strona lewa troche siadla, oceniam jakies 1-1,5 cm, na plaskim jak na moj gust przerwa do blotnika jest zbyt duza