Napisał
FifthGear
No to niezle, ja swoja Corsa 1.2 nie moglem zejsc ponizej 5.5 w trasie. A co tam wlales do zbiornika ?
Jesli chodzi o 159 to ogladalem jedna na zlocie, czarna. Jak dla mnie troche za maly samochod a miejsca z tylu kompletnie brak. Moje dzieciaki nie byly by zadowolone;) CO nie zmienia faktu ze to napewno super auto. Tylko bierz pod uwage ze duzo stracisz przy zakupie.
Ja natomiast ogladalem wczoraj Jaguara S type 3l Automat. Nie jestem pod wrazeniem, wrecz smiem twierdzic ze Alfa nie dosc ze wyglada lepiej to i lepiej jest wykonana we wnatrz. Jedyne co urzeka w Jagu to tylni naped i silnik 3l 240bhp. Mimo ze auto ma dusze to jednak dopiero pozniejsze modele z lat 05 R type sa lepiej wykonane. Wieksze wrazenie wywarl na mnie Peugeot 607 ktorego widzialem w sobote. Mialem tez okazje jezdzic Saabem 93 2t i 95 2t. Gdybym mial zamieniac to chyba na Saaba, bo te auta sa naprawde emocjonujace i maja dusze. Tak czy siak Alfa na tle innych samochodow wypada lepiej niz dobrze, tak jakoscia wykonania jak i wygladem.