700 zamówień ? to trudno w to uwierzyć
Printable View
700 zamówień ? to trudno w to uwierzyć
No, wolumeny mają więcej w przypadku danego modelu, ale marki? Jakby dawali dupy ostro, to marka byłaby na wysokim (na pewno wyższym) miejscu.
A co można wygrać w tym konkursie?
To pierwsze to we Włoszech początek sierpnia
Załącznik 285181
To drugie, to już Polska, moja dzielnica, często widuję, a zdjęcie chyba 9 sierpnia
Załącznik 285182
Ja ostatnio widziałem Tonale we Wrocławiu. Normalne, cywilne, nie żadna demówka.
Nawet chciałem zrobić zdjęcie i wysłać ojcu (totalny fan Alfy), ale jak podjechałem bliżej, to się okazało, że to Honda HRV 2022....
A ja dziś widziałem niebieskie Tonale w Łodygowicach pod Żywcem i to na miejscowych blachach. Ładne auto :)
ja widziałem juz dwa - pierwszą zieloną jeszcze w wakacje w Zawoi, a drugą w Krakowie - czerwoną :)
A ja cierpliwie wypatruję :P
U mnie na czoło stawki wysunął się Seat Ateca FR 2.0 TSI 190KM DSG 4drive. W całkiem bogatej konfiguracji wyszedł 185tys. Pasuje mi nawet bardziej niż Cupra Formentor (ma lepiej zaprojektowane wnętrze przy podobnej jakości materiałach). Czekam na jazdę próbną.
A dlaczego ten paskudny niemiecki kiosk na kołach zamiast całkiem zgrabnego Formentora? I dlaczego musisz czekać na jazdę próbną, co trzeba zrobić żeby dostąpić tego zaszczytu we zapewnie wzorowo prowadzonym salonie niemieckiej marki?