Hmmm a tak się spytam...Czym przyjechałeś :D ?
Printable View
To ja ułatwię jeszcze bardziej i dodam, że modelem wyszczególnionym w podpisie i pokazanym w awatarze ;)
Hmmm to że przyjechał 159 to jestem pewien chodziło mi bardziej o jakieś szczegóły, bo spodziewałem się zagranicznych blach :)
Witam łódzką gałąź klubu AF:)
Powoli przymierzam się do zakupu Spiderka z lat 1996-2001 ale póki co w ogłoszeniach nie ma nic sensownego żeby się "przymierzyć" do autka. Czy ktoś przyjeżdza na spoty tym modelem (obawiam się, że jeśli tak to teraz i tak Spiderki zimują w garażu)? Czy gościu 197cm wzrostu będzie się dobrze czuł w tym aucie? Może ktoś w jakimś komisie na terenie woj. łódzkiego widział Spiderka?
Na co dzień jeżdzę BMW E39 i Spider ma być letnią/weekendową alternatywą :)
Pozdrowienia
197 myślę że może być cięzko :D ale oczywiście sam najpierw musisz usiąść za sterami :)
Miałem 2 spidery - 2.0 TS i 3.0V6. Wzrost 182/185 to moim zdaniem absolutny max na to auto.
Załącznik 82197 Załącznik 82198 Załącznik 82199 Załącznik 82200
Oglądałem dwa spiderki po 2 tys. euro każdy.
Pierwszy piękny stary z 1984 roku, ale kolor zielony butelkowy i zwykłe stalowe felgi nie robiły takiego wrażenia. Mimo to sprzedał się w kilka dni, co patrząc na cenę było okazją.
Drugi czerwony 2.0 TS z 1996 roku z dachem i skóra w super stanie, ale z pękniętym przednim zderzakiem do poprawki (wymiany). Ten jeszcze się nie sprzedał, ale stoi prawie 1000 km stąd, więc trochę daleko ;)
Mnie też się marzy coś takiego, ale chyba kobieta by mnie z domu wyrzuciła, więc perspektywa spania w kabriolecie nie jest jakoś zachęcająca :P