To ja ułatwię jeszcze bardziej i dodam, że modelem wyszczególnionym w podpisie i pokazanym w awatarze![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Witam łódzką gałąź klubu AF
Powoli przymierzam się do zakupu Spiderka z lat 1996-2001 ale póki co w ogłoszeniach nie ma nic sensownego żeby się "przymierzyć" do autka. Czy ktoś przyjeżdza na spoty tym modelem (obawiam się, że jeśli tak to teraz i tak Spiderki zimują w garażu)? Czy gościu 197cm wzrostu będzie się dobrze czuł w tym aucie? Może ktoś w jakimś komisie na terenie woj. łódzkiego widział Spiderka?
Na co dzień jeżdzę BMW E39 i Spider ma być letnią/weekendową alternatywą
Pozdrowienia
197 myślę że może być cięzkoale oczywiście sam najpierw musisz usiąść za sterami
![]()
Oglądałem dwa spiderki po 2 tys. euro każdy.
Pierwszy piękny stary z 1984 roku, ale kolor zielony butelkowy i zwykłe stalowe felgi nie robiły takiego wrażenia. Mimo to sprzedał się w kilka dni, co patrząc na cenę było okazją.
Drugi czerwony 2.0 TS z 1996 roku z dachem i skóra w super stanie, ale z pękniętym przednim zderzakiem do poprawki (wymiany). Ten jeszcze się nie sprzedał, ale stoi prawie 1000 km stąd, więc trochę daleko
Mnie też się marzy coś takiego, ale chyba kobieta by mnie z domu wyrzuciła, więc perspektywa spania w kabriolecie nie jest jakoś zachęcająca![]()