No to dzisiaj był ten dzień: koledzy z FCA zaprosili mnie do serwisu, podłączyli Witech2 i nadeszła chwila prawdy. Zrobiliśmy wszystko zgodnie z instrukcją, tyle, że wcześniej proxi zrobiłem kompletne, nie przerywałem jak koledzy z Ameryki. Pozostałe punkty programu bez problemu ale po wszystkim zamykamy auto, czekamy kilka minut, w końcu wchodzimy, włączam radio i widzę, że pokazało się w "system" ustawienie dla Android Auto: ustawienie kolorów. I nic więcej. Coś mnie tknęło i sprawdziłem w telefonie i faktycznie, trzeba było dodać jeszcze auto. Miałem problem z przewodem, a raczej z gniazdem - już od jakiegoś czasu wtyczka w nim nie siedziała sztywno, potrafiła się wysunąć tak, że niby siedziała ale ładowania nie było. No i tu też narobiła mi strachu, że wszystko na nic. Ale po chwili poszło. Z tego wszystkiego pojechałem jeszcze do serwisu telefonów i wymieniłem gniazdo. Teraz wszystko działa jak trzeba i to z każdego z trzech gniazd USB: w podłokietniku i z tego pod panelem klimatyzacji też. Poniżej fotki z efektem dzisiejszych prac. Dziękuję Kolegom [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] i [MENTION=77795]niegowic[/MENTION] za porady i wskazówki.
Załącznik 270371Załącznik 270370