jak sprawdzić wersje w navi. Wyzej jest opisana kombinacja przycisków ale nie wiem który to który, pomożesz?
Printable View
jak sprawdzić wersje w navi. Wyzej jest opisana kombinacja przycisków ale nie wiem który to który, pomożesz?
Tak. Menu masz w jakim kolorze, niebieskim- tak jak w pierwszym poście, czy innym?
No to pare postów wyżej pisałem instrukcję ;) (link): http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ml#post1027736
Czyli mam sobie nie zaprzątać głowy mam 12.3 tak?Ale jak bym chciał sprawdzić to jak to wykonoac , jaka kombinacja klawiszy? na poczatku tematu jest instrukcja ale nie rozumiem który to przycisk srodkowy i connect. podpowiesz mi?
No kurcze masz dokładną instrukcję krok po kroku w poście który Ci podałem. Na końcu tego postu pod edycją opisałem wszystko. Wkładasz kluczyk, włącza Ci się główne menu i robisz krok po kroku to co tam napisałem
oki dziękuje nie zauważyłem tego postu. przepraszam juz mam.
Witam.
Na początek jakie auto : Alfa Romeo 159 2,4 rocznik marzec 2007.
Podczas aktualizacji softu na 12.3 pojawił się problem.
Wszystko robiłem według instrukcji wyczytanych na forum. Uruchomił sie Flasher Program, CD ładnie czytało i podczas 4 operacji czyli "Downloading software..........in progress" navi sie wyłaczyło czarny ekran i dalej nic.
Próbowałem jeszcze raz uruchomic navi przez przycisk włącz/wyłącz i robi sie to samo, dochodzi do mometu "Downloading software..........in progress" i navi się wyłancza. CD oczywiście nie moge wyciągnąć.
Proszę o pomoc.
Czytałem wątek od poczatku i jeżeli rada na ten problem jest odczekanie przez noc i obudzenie sie rano z pytaniem czy sie uda czy nie to kiepska rada. No nic rano wytargam navi i coś pokombinuje. Takie jeszcze małe pytanko, czy mozna jechać w takim nie dokońca wgranym softem?