-
Jesli chodzi o mnie to jestem "ZA" ale ktory weekend i kiedy ??
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 15:22 ----------
Moja propozycja to moze byc polowa marca lub poczatek kwietnia. Moze lepiej ten kwiecien bo mozna byloby sie spotkac w Gostyniu i przejechac sie nad jeziorko do cichowa:) i tam sobie spedzic milo czas co ??:)
-
Jak coś moge podjechać :)
-
To już jest nas 3 :) Może ktoś jeszcze się zdecyduje :)
-
Witam!!!Jeżeli chcecie sie spotkać w kwietniu to zapraszamy na spot do Błażejewka
u jest link Zlot Blazejewko 14-15 kwietnia 2012r.
-
dzieki za zparoszenie kolego TOMAJ. Ale jesli chodzi o mnie to ja narazie moge pomyslec o spotkanku gdzies w blizszych okolicach. Wiec jedynie pozostaje mi Gostyn i Cichowo. Moze pozniej wybiore sie dalej. Wiec moze najpierw zorientujmy sie ilu byloby chetnych na spocik w Gostyniu ?? To ja moze zaczne probna liste:
1. Młody 25
-
1. Młody 25
2. p_r_z_e_m_k_o
-
1. Młody 25
2. p_r_z_e_m_k_o
3. johny603 - zależne od pracy, czyli jaka zmianę będę miał :confused:
Byłbym za połową marca, bo kwiecień to święta a po nich następny weekend jest Moto Show Poznań - w tym samym czasie co spot w Błażejewkowie.
-
1. Młody 25
2. p_r_z_e_m_k_o
3. johny603
4. Fredi66 z Julitą
No jak Nam nic nie wypadnie ważnego to byśmy się przejechali tym bardziej że daleko nie jest :cool:
-
1. Młody 25
2. p_r_z_e_m_k_o
3. johny603
4. Fredi66 z Julitą
5. Greciu, Ania + Maja
Tylko kiedy i gdzie ?
-
ok koledzy widze ze jest zainteresowanie tematem spotkania to ja powiem na dzien dzisiejszy ze do niedzieli tj. do 4.03.2012 podalbym konkretny termin i miejsce naszego spotu zgoda??? A tym czasem niech lista sie zapelnia dalej :) bo czym wiecej nas bedzie tym lepiej i razniej:)
1. Młody 25
2. p_r_z_e_m_k_o
3. johny603
4. Fredi66 z Julitą
5. Greciu, Ania + Maja