nie pucuje nie pucuje bo te fele sa u mnie hehe awansow na razie mi starczy
Printable View
http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-7...534145452.html ty je widziales buszmeno z bliska to sa takie
Koledzy, ja tylko zaznaczę, że ja swoje Toory nówki kupiłem na Allegro za trochę mniej... Wyjdźcie poza horyzonty, poszukajcie czegoś innego ;)) Pozdro.
jeszcze opony zalatwic jakies
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
nastepny ja chce szprychy
te co ja mam maja 20 szprych a te na allegro 16
A popatrz to nawet nie wiedzialem, dzieki za uzupelnienie mojej wiedzy :) p.s. 147 jest bardzo ladna
Impuls znowu zablysnął hehe
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Dostales tomek maila
Ucze sie od najlepszych ;p
Dobra spadam do wyra bo rano do roboty znow ....
http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-159-i1496381707.html TO SA TE FELE NA STOWE
ty ja nie wiem czy maja taki sam rostaw musze je zobaczyc na alfie bo tak sa brzydkie
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-dis...C17843561.html
Problem sie rozwiazal inny rozstaw szpilek ale moze warto wziasc na handel co???
no pewnie czyli dalej jestem bez alu a tamte odmowlem spadam
159 ma rozstaw 5x110 srub
i bez lachy juz mam
zobaczysz za 2 tygodnie na grilu
wieecie jak ekstra wyglada na alusach i to nie sa telefony :)
Nie wiemy bosmy nie widzielismy ;p Ale wierze na slowo :)
pochwal sie co kupiles!!!
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
wiecie co bylem dzisiaj w Pile i bylem w wielkim szoku ile Alf dzisiaj jeździlo po miescie na kazdej krzyżówce na parkingach szok a w niedziele tak malo nas jest trzeba zrobic jakies wizytówki z zaproszeniami
te pilanie lepiej już róbcie oficjalną listę obecności bo do środy muszę wiedzieć ilu was będzie z poznania przyjedzie ok 10 osób jak narazie
hejka Michu pewnie sobie zonka twoja pomyslala o mnie co za zarlok i jaki wybredny jak jej napisalem ze moja corka lubi karkówke dobrze wysmazona tyle ze nie dodalem jej ze corka ma 5 miechow i karkowka robila by za gryzaczka hehe pozdr ja na razie jade sam a nawet jak pojedzie moja zonka to bedzie patrzec i sie slinic bo musi jeszcze troche zjechac po ciązy
buszmeno no jak to babe musisz zabrać a kto pojedzie do domu jak sie piwa nażłopiesz??
spoko zartuje sobie tez bym sie nie napił jak bym przyjechal z takim maluchem:-)
michu co ty od nas bedzie chyba standardzik slavol jest jest jeszcze w angli suchar sie zastanawia nie wiem jak jacki z gorzowa bo sie nie odzywaja truli ten co byl z nami w bydgoszczy sie nie odzywa w srode prezes do ciebie zadzwoni ok BUSZMENO ja ja slavolowi juz o wizytowkach mowilem nie raz
Witajcie.
Będę z rodziną, bo mamy wolną niedzielę. Pilanie macie już jakieś miejsce, na tego grilla? Z napojów do picia zabiorę Hoop Col'ę jak komuś to nie smakuje to nich pije wodę :-). A tak to na którą godzinę ta impreza?
narazie wiemy tyle ze beda 3osoby odemnie; 2 od slavola ;2osoby od impulsa ;2 osoby od buszmena i dzidzia ;3 osoby z gorzowa; i niewiadomo co z suchacharem do srody ma dac odpowiedz i arturo tez narazie nie odpisal narazie nikt wiecej michu nie napisal to jest jakies 16 osob ktos jeszcze reszte gdzie i miejsce to napisze KTO MA GRILLA BO POTRZEBA
chłopaki myślę ze lepiej będzie jak przyśpieszymy te imprezę i zaczniemy o 13 albo nawet wcześniej żeby za szybko z maluchami do domu nie jechać co wy na to??
radziu bez nerwow jutro napisze co i jak
Mrhiacynt bez halogenow to ci nawet hoop cole nie pomogą przypominam sie tak w razie co
ja mysle ze 12 bedzie ok slavol dojedzie pozniej bo zona robi do 12
Dziś odpadam, z Anglii nie wróciłem sam tylko z jakąś piep....ą grypą. Także sprężyć się panowie, i ustalcie dziś szczegóły.
no ja Cie prosze !!! po pierwsze nie pomyslalam ze jestes wybredny, przeciez kwestia wysmazenia dotyczyla Twojej Corki , prawda? a po drugie nawet nie pomyslalam nic zlego ;)
po TRZECIE i NAJwazniejsze, zabieraj zonke, ile razy mam mowic ze beda tez filety drobiowe robione na parze na grilu ?! idealny posilek dla potrzebujacych chudego bialka :)
a tak w ogole, jak jutro wstaniesz , rano, powiedz zonce ze wyglada slicznie , to dziala wiecej niz wszystkie diety swiata... ;)