Witajcie.
Będę z rodziną, bo mamy wolną niedzielę. Pilanie macie już jakieś miejsce, na tego grilla? Z napojów do picia zabiorę Hoop Col'ę jak komuś to nie smakuje to nich pije wodę :-). A tak to na którą godzinę ta impreza?
Witajcie.
Będę z rodziną, bo mamy wolną niedzielę. Pilanie macie już jakieś miejsce, na tego grilla? Z napojów do picia zabiorę Hoop Col'ę jak komuś to nie smakuje to nich pije wodę :-). A tak to na którą godzinę ta impreza?
narazie wiemy tyle ze beda 3osoby odemnie; 2 od slavola ;2osoby od impulsa ;2 osoby od buszmena i dzidzia ;3 osoby z gorzowa; i niewiadomo co z suchacharem do srody ma dac odpowiedz i arturo tez narazie nie odpisal narazie nikt wiecej michu nie napisal to jest jakies 16 osob ktos jeszcze reszte gdzie i miejsce to napisze KTO MA GRILLA BO POTRZEBA
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 02-04-2011 o 14:00
chłopaki myślę ze lepiej będzie jak przyśpieszymy te imprezę i zaczniemy o 13 albo nawet wcześniej żeby za szybko z maluchami do domu nie jechać co wy na to??
radziu bez nerwow jutro napisze co i jak
Mrhiacynt bez halogenow to ci nawet hoop cole nie pomogą przypominam sie tak w razie co
ja mysle ze 12 bedzie ok slavol dojedzie pozniej bo zona robi do 12
Dziś odpadam, z Anglii nie wróciłem sam tylko z jakąś piep....ą grypą. Także sprężyć się panowie, i ustalcie dziś szczegóły.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
no ja Cie prosze !!! po pierwsze nie pomyslalam ze jestes wybredny, przeciez kwestia wysmazenia dotyczyla Twojej Corki , prawda? a po drugie nawet nie pomyslalam nic zlego
po TRZECIE i NAJwazniejsze, zabieraj zonke, ile razy mam mowic ze beda tez filety drobiowe robione na parze na grilu ?! idealny posilek dla potrzebujacych chudego bialka
a tak w ogole, jak jutro wstaniesz , rano, powiedz zonce ze wyglada slicznie , to dziala wiecej niz wszystkie diety swiata...![]()