Pozdrawiam kolege z białej Alfy GT, widziana na Skłodowskiej-Curie ok 11.30 :D nieźle Ci to mruczy, mimo, że to JTD :D
Printable View
Pozdrawiam kolege z białej Alfy GT, widziana na Skłodowskiej-Curie ok 11.30 :D nieźle Ci to mruczy, mimo, że to JTD :D
Czy ktoś od nas ma czerwona brerę na DW? Niedawno widziana na Dąbrowskiego/krasinskiego ;)
Pozdrawiam
Damian
Jedna czerwona brera na DW śmiga u mnie w Sobótce, Pani z brery zawsze machnie ;)
Srebrna dziewiątka na blachach PGS pod Rokita zaparkowana. Dodatkowo na terenie zakładu czasami widzę czarna 147. Wszystko oramkowane :D
Pozdrowienia ze srebrnej 156 dla kierowcy czerwonej 147 FL na DZL, widzianej dzisiaj przed 10 na wrocławskiej w Legnicy.
Obustronnie pomrugane! :)
Pozdrawiam Alfiste jeżdżącego niebieską GT , którego Alfe czasem mam przyjemność oglądać pod swoim domem we Wrocławiu . Świetny kolor , robi wrażenie na żywo :) http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/02/317.jpg
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z Czerwonej Julki DSW na drodze Wrocław-Świdnica dzisiaj koło 10.
Zanim Cię zobaczyłem, to już było za późno żeby machnąc.
159 czerwona bez ramek ale kolega pierwszy pomachał, widziana za strzegomiem w strone jawora 15:20
Pozdrawiam kierownika srebrnej bodajże GTV DDZ CL01 jadącej na ośmiu kołach przede mną na wysokości Kobierzyc w stronę Wrocławia. Na ośmiu - na lawecie.
Oraz kierownika pięknej 159 pod Wydziałem komunikacji W-w wczoraj :) Staliśmy zaparkowani twarzą w twarz.
pozdrawiam kierowce srebrnej 146 mijaliśmy się dziś po 16 na przejezdzie żerniki
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 sw chyba DOL... widzianego dziś koło 15.30 na myjni koło Strzegomskiej.
Komu mrugalem dzis tj. 22.02 w Gryfowie?okolice godziny 13.30.Jechalem bialą Fiestą a kolega Alfista byl oramkowany i prowadzil srebrną 166 na DLW.pozdrawiam.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Owczar, widziałem 3 Twoje zaparkowane alfy. Tak nas dużo że może spot w Gryfowie zrobimy :sarcastic:
To mamy 17 alf w takim wypadku, no niedługo 16,5 :sarcastic:
Dziś na wyjeździe z Lubina po 15 czerwona gt nr DLU ______ oraz 159 na tablicach ST _____. A przed chwilą 156 pod centrum handlowym piekary :):) Wszystkie na ramkach :)
Dziś rano ok 8'' na 8-ce przy Kobierzycach jedna czarna 159, o 13'' w tym samym miejscu też czarna ale sedan, o 15'' piękna 159 beżowa jakaś skręcała z Wierzbic na ósemkę w stronę na Wrocław. Wszystkim pomrugałam :)
Dwa ostatnie weekendy, okolice Futura Park, 9-tka SW w macie z ringami.
Przed chwila widziana 147 przedliftowa błękitna ? na Robotniczej z ramkami DW ...
wyklekotał i zadymil JTD
Dzis widzialam 5 Belli. Jedna na ramkach na stacji BP przy McDonald na Partynicach, 4 pozostałe widziane między g. 8 a 10 we Wrocławiu "niewidome" - pomrugane bez odzewu :)
Klubowy, bezramkowy:)Załącznik 192630
Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
Ja też jestem klubowy, "bezramkowy" :D
To tak jak wierzący nie praktykujący :-P
Żyjący nie oddychający
Mrugam każdej Belli, ale niekiedy zachowania kierowców mnie rozkładają na łopatki hahahaha. Mrugam, a pani w pięknej czerwonej 159 schyla się i sprawdza, czy ma światełka zapalone....
Dlatego ja mam ramki i wszystko jasne. Nawet jak sprzedałem swoją poprzednią 156 zabrałem ramki żeby nie było pomyłek :-)
A iż dzisiaj smigam po Wrocławiu i nikt mi nie mruga pozdrowienia
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Bo powinieneś mrugać znacząco a nie tak "na brak świateł" :)
Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk
Czyli oślepić ! Hhahahah Bywa różnie - we Wro i okolicach jeździ sporo Belli, ale dotąd widziałam tylko dwie oramkowane, reszta kierowników nie wie co to pomruganie czy pomachanie.
To jest tak... Światła długie, światła awaryjne, klakson do upadłego jak radio ESKA, machamy i robimy głupie asymetryczne miny. Wtedy wiadomo że JEDZIE ALFAHOLIK [emoji39]
Dziś widziałem kilka Belli 145 zółta złotniki orlen 147 czysciutka czarna blachy DWR jechała przez miękinie okolice 16:00 oraz 146 ciemny kolor po 16 Leśnica pozdrawiam
Prawdopodobnie to byłem ja :D jeśli jeszcze wydech przy zmianie biegów jakoś świstał to ja :D
- - - Updated - - -
Widziana w sobotę o 10 na ul.legnickiej Załącznik 192749 łapka była :)
- - - Updated - - -
Za to moja Bella już tak dobrze się nie czuje, głupota na drodze jednego z kierowców sprawiła ból mojej Belli :( Załącznik 192750 Załącznik 192751
Załącznik 192752 Pozdrawiam właściciela GTA, Alfa spotkana wczoraj po południu w centrum Wrocławia :)
Czyje ramki stoją na Lotosie w żernikach wr? Często widze tam 156 (i chyba 147) ;)
Zajadę kiedyś na hotdoga [emoji1]
Pozdrawiam
Damian