Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166, parkujacego na Osiedlu Szymanowskiego w Wieliczce :)
Printable View
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166, parkujacego na Osiedlu Szymanowskiego w Wieliczce :)
Kraków, ulica Moniuszki i zaparkowane dwie Belle: czarna 147 na KR****TS i czerwona Mitka na "blaszakach" KNS ;) ... Panowie bądź Panie (koledzy/koleżanki) POZDRAWIAM!!!! Szczególnie Mitke na KNS bo to moje regiony :cool:
Dawno nie zaglądałem, więc "od-pozdrawiam" wszystkich mijanych w Krakowie i codziennie na trasie Goszcza-Zagórzyce-Więcławice-Raciborowice-Batowice-KRK... Namachałem się przez ostatnie kilka miesięcy sporo, ale niestety rzadko ktoś odpowiada. Spisuję to na karb oddania kierownicy "nieświadomym", jak to w przypadku mojej lepszej połowy, która też wykazuje się nieprzejednaną obojętnością w tym względzie ;)
Pozdrawiam Czarną 159 z bagażnikiem dachowym którą mijałem na Zawiłej.
Kto dzisiaj piszczał oponami kolo wydzialu komunikacji w kato? granatowa 156
pozdrawiam kolege srebrna 147 TSA ktory pare dni temu wypuszczal mnie z Cystersów srebrna 156 sw brudna w ch... ;]
Pozdrawiam czarną 147 z ramkami stojącą ok 11:00-12:00 na parkingu przy Multikinie w Zabrzu :)
Pozdrowienia również dla właściciela srebrnej 156 z ramkami stojącej w Jaworznie przy ulicy Nowej :)
Pozdrowienia dla Tomka ze srebrnej 147, z którym uciąłem sympatyczną pogawędkę na Grenadierów gdy naprawiałem swoją Włoszkę :)
Pozdrawiam właścicielke (czarne włosy do ramion) srebrnej 147 na SK widzianej w SO w czwartek ok godz 17
Jak ktoś mruga to wypadało by odpowiedzieć, szczególnie jak ma się ramki :)
Tak to bym nic nie napisał :), ale dzisiaj widziałem Twój samochód na Batorym :>
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/03/274.jpg
pozdrowienia dla ciemnej(czarnej?)156 stojącej wczoraj na awaryjnych około 20 na drodze wyjazdowej z nowego centrum handlowego europa centralna w gliwicach
Bartpot dlaczego Cie nie widać na spotach czwartkowych jak jesteś z kato? :>
wiek już nie ten aby się bawić ,żona w domu za obroże trzyma itp ,a tak na serio to niestety w tych godz zawsze pracuje
Pozdrawiam właściciela srebrnej 166 na bedzinskich blachach, widziany dzisiaj ok. 10.20 koło giełdy w Mysłowicach. Swoją droga na giełdzie stała bardzo ładna 166 1999/2000 2.5V6 Nero Vulcano na bananowej skórce, zacna była, 9.5 tys.
pozdrawiam chłopaków którzy dziś wpadli mnie odwiedzić wiedzmaka , nietyxa i dadaśka wpadli podziwiać 4c ;)
wiedzmaku daj no fotke na forum koła z 4c :)
Pozdrawiam właściciela Ar 156 rej: TOS 7*** która była zaparowana w Bonarce.
Pozdrawiam piękną czarną 159 którą wpuściłem na Alejach, oraz czarną 147 która stała na Prochowej.
kto z jaworzna smiga srebrna 156 z 2.5 v6 na rejstracjach KTT z ramkami klubowymi ;)
Wczoraj wyminąłem się z oramkowaną jasną 156 przed wiaduktem na Towarowej - ja machnąłem ale dość późno :) Kolega(ka) widział(a) ? :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/03/385.jpg
Pozdro dla ralftychy :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SW, widzianej wczoraj na rondzie na Mazowieckiej, około godziny bodaj 16-ej.
Pozdrawiam właściciela czarnej, matowej 159 na katowickich blachach, która stała zaparkowana przy dk44 w przyszowicach. Przyznam, że prezentowała się wysmienicie ;D
Wczoraj w Bieruniu przy skręcie na Imielin koło 14:30, pozdrawiałem kierowniczkę srebrnej GT, ale nie widziała... :)
Ja pozdrawiam kierownika Fabii, ktora miala ramki klubowe :) Widziany przy Placu Wolnica chyba wczoraj rano. Rejestracja nie z Krakowa. Pomachalem, kolega skinął glowa, ale chyba bez przekonania :P Ja bylem pieszo, bo wlasnie szedlem do auta.
Pozdrawiam koleżankę ze srebrnej 156 która wczoraj około 16:30 skręcała z DK94 w 11Listopada w Dąbrowie ;)
Jakże byłem zdziwiony że pierwsza podniosła łapkę ;P
pozdrowienia dla BeBe, który tak jak ja stał dzisiaj w korku w okolicach placu krakowskiego po 16 w gliwicach:)
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej (metalik) 156tki na rejestracjach SPS i na ramkach, za którą dzisiaj ok. 1640 jechałem od Jastrzębia do Wodzisławia. Na tyle napis "no alfa no fun"
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SK.... Zaparkowany w Katowicach przed Angelius
Pozdrawiam kolegę z czarnej Julki ST, za którą stałem na światłach koło kauflanda w tychach. Przy okazji gościa, który wyprzedził mnie na fabrycznej swoją 147 na czerwonych belgijskich tablicach i pognał nią aż się kurzyło, a niektórzy tu pewnie wiedzą jak ta ulica? wygląda, co piątej trylinki brakuje:/ Współczuję alfie.. Ale chyba nie była jego, bo skręcił do warsztatu, pewnie pójdzie na sprzedaż.. eh:/
Czarna 159 PO dzis na trasie Tychy-Kato, pozdro;]