to musi ktos przyjechac V bo innej opcji nie ma....
Printable View
to musi ktos przyjechac V bo innej opcji nie ma....
jak ktos chce V6 to zapraszam;) na tychy ;)
a to chcesz tam przyjechać tylko po to, żeby się dowartościować ? ja to tam jeżdżę na spoty czy na Bora żeby spotkać się z ludźmi, pogadać, poogladać fajne fury czy moto..jak tak bardzo chcesz sie z kimś sprawdzić to przyjedź i poszukaj sobie na parkingu albo na zakopiance kogoś kto się ścignie, pewnie ktoś by się znalazł...
Oglądac fajne fury to ja mogę na youtube. ;) Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach. W innym przypadku - szkoda odpalac silnik, bo i tak się nie zagrzeje po drodze do reala. :P
Krótko mówiąc - nasze spojrzenie na 'alfaholizm' nieco się różni, ale najprawdopodobniej nie jest to niczyja wina.
Dziękuję, dobranoc
to oglądaj ;) ja nie mówie że nie jest fajnie, bo sam w ten czwartek ustawiłem się z kumplem na światłach. Ale z tego co zauważyłem to cały czas chcesz się z kimś sprawdzać, jakby to było najważniejsze.
I cieszę się z tego powodu, że się różni. Dziękuje, dzień dobry ;)
oczywistym jest fakt że się zgodzę z Piterem... jakby tak każdy miał za cel ustawianie się z innymi no to proszę Was... wyjeżdżanie na drogę = polowanie na przeciwnika
ja se pojechałam w czwartek do krk pociągiem i dzięki uprzejmości Kolegów z krk mialam okazję zobaczyć co się dzieje
Bimski a co do oglądania fur na youtube to może wszystko na nim oglądajmy i będzie ok... po co z domu wychodzić :)
btw.moja definicja alfaholizmu też jest odmienna :)
Piotras a w Tychach rozdają V za darmo ? ;) to ja poproszę 2 :)
Co do tematu Alfaholizmu to bimski napisał przecie
"Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach"
wiec nie zależy mu raczej cały czas na sprawdzaniu się i jedynym jego celem nie jest ustawianie się. Nawet jakby tak to co w tym złego ?
Ja tam jeżdżę po to właśnie żeby sie sprawdzić ale nie zawsze jest okazja.
Piter, Aniucha ruszcie głową spot w czwartek nie każdy ma ochotę oglądać nas codziennie :P Bimskiemu najwyraźniej nasze towarzystwo nie odpowiada i ma lepszych kolegów do stania i rozmawiania...
Generalnie czwartkowe spotkania sa bardziej towarzyskie i nic dla mnie nie maja wspólnego z alfami poza tym ze kilka osób nimi przyjeżdża :P Dlatego bimski nie wiem po co dopatrujesz sie braków "alfaholizmu" gdzieś gdzie go być nie powinno.
Tu raczej chodzi o streetracing, spotkanie znajomych z innych klubów, pogadanie z nimi, pospuszczanie sie nad furami dłubanymi na 300 HP, popatrzenie co kolesie na moto wyprawiają. Dlatego kubeł zimnej wody i przestańcie dorabiać ideologie tam gdzie jej nie ma :P Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać tylko robić cos fajnego !!
Osobiście jak zrobię fimc i nowy program bardzo chętnie będę chciał sie z Toba sprawdzić. Jak ty będziesz chciał to zawsze mozesz na mnie liczyć. CZekam tez na kaczo jak ogranie swoje V bo jestem ciekaw ile jest szybsze.
---------- Post dodany o godzinie 11:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:14 ----------
ale napisoł :rolleyes:
a widzisz Ligar, mi kiedyś zarzucono że sobie alfe z przypadku kupiłam...podobno tańsza była niż inne te samej klasy wozy... więc co do definicji alfaholizmu to trzymam swoją opcję i z niej nie popuszcze...
z tym to się akurat zgodzę i bez zbędnego rozwijania tematu może po prostu na tym zakończmy. niech sobie każdy przyjeżdża w środy,czwartki...czy jak mu tam pasuje...
Ale ja nie mówie że jest w tym coś złego. Każdy robi to co lubi i to jest ważne. Po prostu zapytałem, czy tylko o to mu chodzi, bo wyraźnie napisał, że przyjedzie tylko wtedy, gdy ktoś będzie chciał się sprawdzić...
dokładnie, ja też tam przyjeżdżam w celach towarzyskich, pogadać, pośmiać się i popatrzeć co robią fury/moto ;)
a ktoś tutaj mówi o sprzeczaniu się ? Jeśli ktoś odebrał moje posty jako sprzeczanie się to sorry..
ave :D:D ;)