Strona 18 z 29 PierwszyPierwszy ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 285

Temat: jezdzi ktos pod reala w czwartki??

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

to musi ktos przyjechac V bo innej opcji nie ma....
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Stwierdziłem, że mi się 'nie chce'. A kto był? Przyjadę, gdy ktoś będzie chciał porównac swój samochód z moim, oczywiście w granicach rozsądku.
    Ty to masz wymagania może jeszcze Ci zorganizować zamkniętą drogę i frytki do tego

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

jak ktos chce V6 to zapraszam na tychy

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Stwierdziłem, że mi się 'nie chce'. A kto był? Przyjadę, gdy ktoś będzie chciał porównac swój samochód z moim, oczywiście w granicach rozsądku. I to też tylko do pewnego momentu...
    a to chcesz tam przyjechać tylko po to, żeby się dowartościować ? ja to tam jeżdżę na spoty czy na Bora żeby spotkać się z ludźmi, pogadać, poogladać fajne fury czy moto..jak tak bardzo chcesz sie z kimś sprawdzić to przyjedź i poszukaj sobie na parkingu albo na zakopiance kogoś kto się ścignie, pewnie ktoś by się znalazł...
    Today we are living our future memories..

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    a to chcesz tam przyjechać tylko po to, żeby się dowartościować ? ja to tam jeżdżę na spoty czy na Bora żeby spotkać się z ludźmi, pogadać, poogladać fajne fury czy moto..jak tak bardzo chcesz sie z kimś sprawdzić to przyjedź i poszukaj sobie na parkingu albo na zakopiance kogoś kto się ścignie, pewnie ktoś by się znalazł...
    Oglądac fajne fury to ja mogę na youtube. Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach. W innym przypadku - szkoda odpalac silnik, bo i tak się nie zagrzeje po drodze do reala.

Krótko mówiąc - nasze spojrzenie na 'alfaholizm' nieco się różni, ale najprawdopodobniej nie jest to niczyja wina.

Dziękuję, dobranoc
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Oglądac fajne fury to ja mogę na youtube. Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach.
    to oglądaj ja nie mówie że nie jest fajnie, bo sam w ten czwartek ustawiłem się z kumplem na światłach. Ale z tego co zauważyłem to cały czas chcesz się z kimś sprawdzać, jakby to było najważniejsze.

Krótko mówiąc - nasze spojrzenie na 'alfaholizm' nieco się różni, ale najprawdopodobniej nie jest to niczyja wina.
    Dziękuję, dobranoc
    I cieszę się z tego powodu, że się różni. Dziękuje, dzień dobry

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

oczywistym jest fakt że się zgodzę z Piterem... jakby tak każdy miał za cel ustawianie się z innymi no to proszę Was... wyjeżdżanie na drogę = polowanie na przeciwnika
    ja se pojechałam w czwartek do krk pociągiem i dzięki uprzejmości Kolegów z krk mialam okazję zobaczyć co się dzieje
    Bimski a co do oglądania fur na youtube to może wszystko na nim oglądajmy i będzie ok... po co z domu wychodzić
    btw.moja definicja alfaholizmu też jest odmienna
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Piotras a w Tychach rozdają V za darmo ? to ja poproszę 2

Co do tematu Alfaholizmu to bimski napisał przecie
    "Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach"
    wiec nie zależy mu raczej cały czas na sprawdzaniu się i jedynym jego celem nie jest ustawianie się. Nawet jakby tak to co w tym złego ?
    Ja tam jeżdżę po to właśnie żeby sie sprawdzić ale nie zawsze jest okazja.
    Piter, Aniucha ruszcie głową spot w czwartek nie każdy ma ochotę oglądać nas codziennie Bimskiemu najwyraźniej nasze towarzystwo nie odpowiada i ma lepszych kolegów do stania i rozmawiania...
    Generalnie czwartkowe spotkania sa bardziej towarzyskie i nic dla mnie nie maja wspólnego z alfami poza tym ze kilka osób nimi przyjeżdża Dlatego bimski nie wiem po co dopatrujesz sie braków "alfaholizmu" gdzieś gdzie go być nie powinno.
    Tu raczej chodzi o streetracing, spotkanie znajomych z innych klubów, pogadanie z nimi, pospuszczanie sie nad furami dłubanymi na 300 HP, popatrzenie co kolesie na moto wyprawiają. Dlatego kubeł zimnej wody i przestańcie dorabiać ideologie tam gdzie jej nie ma Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać tylko robić cos fajnego !!
    Osobiście jak zrobię fimc i nowy program bardzo chętnie będę chciał sie z Toba sprawdzić. Jak ty będziesz chciał to zawsze mozesz na mnie liczyć. CZekam tez na kaczo jak ogranie swoje V bo jestem ciekaw ile jest szybsze.

---------- Post dodany o godzinie 11:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:14 ----------

ale napisoł
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

a widzisz Ligar, mi kiedyś zarzucono że sobie alfe z przypadku kupiłam...podobno tańsza była niż inne te samej klasy wozy... więc co do definicji alfaholizmu to trzymam swoją opcję i z niej nie popuszcze...
    Cytat Napisał LIGAR Zobacz post
    Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać tylko robić cos fajnego !!
    z tym to się akurat zgodzę i bez zbędnego rozwijania tematu może po prostu na tym zakończmy. niech sobie każdy przyjeżdża w środy,czwartki...czy jak mu tam pasuje...
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

"Fajnie, dla urozmaicenia jakiegoś, jest się ustawic na światłach z furą o podobnych parametrach" wiec nie zależy mu raczej cały czas na sprawdzaniu się i jedynym jego celem nie jest ustawianie się. Nawet jakby tak to co w tym złego ?
    Ale ja nie mówie że jest w tym coś złego. Każdy robi to co lubi i to jest ważne. Po prostu zapytałem, czy tylko o to mu chodzi, bo wyraźnie napisał, że przyjedzie tylko wtedy, gdy ktoś będzie chciał się sprawdzić...

Generalnie czwartkowe spotkania sa bardziej towarzyskie i nic dla mnie nie maja wspólnego z alfami poza tym ze kilka osób nimi przyjeżdża Dlatego bimski nie wiem po co dopatrujesz sie braków "alfaholizmu" gdzieś gdzie go być nie powinno. Tu raczej chodzi o streetracing, spotkanie znajomych z innych klubów, pogadanie z nimi, pospuszczanie sie nad furami dłubanymi na 300 HP, popatrzenie co kolesie na moto wyprawiają.
    dokładnie, ja też tam przyjeżdżam w celach towarzyskich, pogadać, pośmiać się i popatrzeć co robią fury/moto

Jesteśmy w jednym klubie nie po to by sie sprzeczać
    a ktoś tutaj mówi o sprzeczaniu się ? Jeśli ktoś odebrał moje posty jako sprzeczanie się to sorry..

tylko robić cos fajnego !!
    ave