Jestem zaciekawiony jaki efekt może z tego wyjść ;)
Printable View
Witam
Jeśli to nie tajemnica handlowa to czy ja mógłbym otrzymać fotki ledów do wersji typ II - bo mam lampy inpro - tzn z całkowicie przezroczystymi kloszami - i nie wiem czy to w takiej wersji będzie "wyglądało". (najbardziej zależałoby mi na fotkach pasków ledowych).
Fotki mogłyby być na maila: r-sokol@wp.pl
Obiecuję nie rozpowszechniać dalej.
Ja widze ,że Mibimibi z Proximem to już Spółka Z.O.O ....Patrze allegro a tu niespodzianka :
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...776061866.html
heheheh ale cena nie dla zrzeszonych chyba , nie?
Tak- nie dość, że to cena dla niezrzeszonych, to jeszcze przy okazji badania rynku :D
Ale na razie odzew prawie zerowy
A dziwi cię to ??? Brak homologacji...Przerabiane ręcznie za kase troche "niemałą" ....Ryzyko utraty odszkodowania w czasie wypadku z nienajszej winy , ryzyko utraty dowodu itp... Ja bym na tym i tak pojezdził ale nie zmienia postaci rzeczy ,że z każdej strony ryzykowne.... A zauważ ,że to lampy do przedlifta...i kto da 550pln za lampy do auta za 8000pln:D heheheh.....Wiesz o co chodzi....Bez urazy ale dla mnie cena do 300pln to jeszcze cena przy której idzie rozważać ewentualny zakup.....Jakby były na full legalu to i tak by się cieżko sprzedawały bo to do Alfy:) ...połowa wiary twierdzi ( bezemnie ) ,że alfy się nie tuninguje.... I tak koło się zamyka...
Wiem Nazar, wiem. Ja tam ciśnienia nie mam, żeby ich sprzedawać ;)
Ale żeś pojechał po bandzie :-)
Za 550 Cię zamordują :-)
Ale jazda. Podoba mi się.
No cóż. Towar jest tyle warty ile klient może za niego zapłacić.
Poza tym u nas cena się nie zmieniła. 350 ze zwrotem swoich.
Brawo dlea Proxima za odwagę :-)
Ponad pół tysiąca złotych:D:D Fiu Fiu:) Pozdrawiam.
Nazar ma racje, że cena wręcz szydercza (na allegro)... Nie zmienia to faktu , że lampki sa fajne, ale pół granta za lampy to jest kosmos.
Może u brytoli by się to sprzedawało , ale za taka kasę lampy bez homologacji to raczej hitem nei bedą.
Najważniejsze jednak , że są i mozna je nabyć , a kto bogatemu zabroni:beer:
Pamiętajcie że lampy są homologowane, lecz diody w tych lampach już nie. To tak jak się wkłada diody zamiast postojówek. Przy ewentualnym buuumie w tył, wątpię żeby sprawca cos nadmienił władzy że jakoś inaczej świeciło.
Nie tyle może klient co rzeczoznawca na wycenie
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2