Dopiero teraz odpaliłem forum :P To byłem ja ;) Pozdrowionka :)
Printable View
Uchwyciłem nas w aparacie, ale nie zapomniałem dodać foto :D
Mówisz i masz: Załącznik 94078
Pozdrowienia dla pana z psem który chodził wczoraj wieczorem po rybnickim rynku w bluzie z logiem alfaholików :D
Pozdrawiam AR GT w Dąbrowie na drodze 79 jechała w sobotę w stronę Katowic około 17:50.
to jest droga 94 :-)
za późno zauważyłem twoją łapkę - i ty mojej już pewnie nie widziałeś :-(
z dżrodzem sobie jechałem :-)
Pozdrawiam wczoraj ok 10:00 mijaną czerwoną 156 SW przed FL między Oświęcimiem a Zatorem - rączka była :)
Pozdrowienia dla kierownika/czki czarnej 156 sedan na KN ..... (z przytartym zderzakiem przednim przy tablicy rejestr. ;) ) widzianej w Połczynie-Zdroju na parkingu przy Biedronce. Nie wiem czy ktoś od nas bo nie miała ramek ;)
pozdrawiam pania w czarnej chyba 156 po lifcie na pilotow około 18:15, pomachane odmachane
Pozdrowienia dla Marcina ;)
Pozdrawiam również srebrną 166 na ramkach która przejeżdżała za wydziałem politechniki w Zabrzu.
pozdrawiam czarną 147 z ramkami SCI widzianą dzisiaj na parkingu w KRK około 17 z hakiem :)
Ja pozdrawiam czarną 159 bez ramek wczoraj po południu na mieście na Tychach, łapka była :)
Pozdrowienia do kierownika crosswagona z ramkami którego Alfa stała na MOPie przy Górze Św Anny w niedziele wieczorem :)
Kilkanaście minut temu w Gierałtowicach, pozdrawiam kierownika 166 z włoską flagą na lusterku, a w sobotę wieczorem parkowałem w Gliwicach obok ciemnozielonej 166 SG, której właściciela również pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla jabolqa co robił dzisiaj zakupy majówkowe w Tesco ;) I pozdro dla 147 Naura standardowo widzianej obok carmanna(Ciebie nie widziałem więc Cię nie pozdrawiam ;D)
Pozdrawiam zlota 147 FL SBI xxxxx zaparkowana pod moimi oknami na urzedniczej w krk!
A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela czarnej Julki stojacej na parkingu przy Cmentarzu na Żwakowie w Tychach :) dzisiaj o 17 ! pozdro!
A ja pozdrawiam ślepego Riflewod który jechał na Browarze w stronę centrum w sobotę około 18:30 mrugałem, na CB wołałem ale miał mnie w ... :D
ale za to wczoraj już zauważył mnię :)
Sharpi - Ty nie masz alarmu w swojej Belli ?
pozdrawiam kolegę zdaje się ze 156 i przeprosić że nie wpuściłem, byłem tak zamyślony że zorientowałem się kilka minut później :(
zdarzenie miało miejsce; koreczek do świateł na skrzyżowaniu Bora Komorowskiego/Stella
pozdrawian pana fotografa z ktorym dzis bylem w "obsłudze slubu"
wlasciciela milkiłejowej (bialej) mito ;]
dopiero jadac po panne mloda widzialem ramki ;]
Pozdro dla oramkowanej 147 widzianej (w sumie nie pamietam kiedy +-2-3 dni temu) na L, awaryjne byly, brak odpowiedzi, ale jak skrecalem na parking to kierownik sie dluuugo patrzyl ;]
jesli błękitna to ja bo akurat pare razy byłem tam u brata jesli czarna to Maron :P a jesli nie to ni mam pojecia :D
Dzisiaj na spocie na A1 mop wieszowa jedna 156 zielona, dwie czarne 159 ( ale szybko pojchaliscie) a później ktoś na SPI podjechał tez 159
Pozdrawiam kolegę z Pszczyny który stanął obok mnie swoją 156 na podziemnym w Realu w Tychach :D uwieczniłem nasze bolidy na fotce :> Pozdrawiam :DZałącznik 94577
Pozdrawiam właściciela czarnej 156sw z ramkami zaparkowaną na Niepodległości ok godz.18
Pozdrawiam 2 albo 3 czarne 159 SW widziane dziś na zakopiance pomiędzy godz.10 a 12 i alfy widziane w samym Zakopcu - jedna szara 159 sedan niedaleko Krupowek zaparkowana na podworku od strony Gubałówki, czarna 147 3D z czerwona skorka na pięknych szpryszkach chyba od GT(zaparkowana na jakiejś bocznej drodze) oraz wszystkie inne o których zapomniałem :D.Ja byłem zakamuflowany w piaskowej Yarisce na RDE
- - - Updated - - -
147 z rozwalonym scudetto w okolicy Bochni albo Brzeska(nie pamiętam) i niebieska 147 na trasie pomiędzy Łapczyca, a Tarnowem
Pozdro dla dwóch Alf widzianych jednocześnie jadących za sobą (znajomi, blachy podobne bo obie WN). Pierwsza jechała 159 sedan, a zaraz za nią Giulietta. Widziane w Turzy śląskiej ok. godziny 15.30.