Za 20 min wyjeżdżam:)
Printable View
Za 20 min wyjeżdżam:)
wrzućcie jakieś foty z dzisiejszego spotu.. pozdrawiam
Kopanie w oponkę, niestety, przełożyć muszę na następny raz. Udanego!
Dzięki wszystkim za super spot, miło i sympatycznie jak zawsze.
Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na kolejnym spocie.
Bardzo miło jak zwykle. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i filmy! :)
Bardzo miło było poznać, na następnym na pewno się wstawię. Dzięki za patent z tym lewym powietrzem, zakleiłem taśmą i chodzi o niebo lepiej :D, tylko czasem zdarzy mu się nie trzymać obrotów. Jak rozmontuję zrobię jak być powinno.
Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie :)
Fajnie, że mimo pogody całkiem spora grupa się pojawiła mimo kiepskiej pogody. Naliczono 18 Alf więc całkiem solidna frekwencja. "Troszeczkę" się spóźniłem, ale za to przywiozłem alfaholika :) Niestety nie było czasu po poznać się z nowymi ale to się nadrobi na następnym spocie.
P.S. Jakby ktoś miał fotki to niech podeśle na e-mail alfaholicy.lodz[a]gmail.com
Wydaje mi się, że było więcej niż 18 aut. Po prostu jak przyjechałeś to już część się zbierała :) Ogólnie jak zwykle fajny spocik. Sporo informacji, inspiracji do zmian :D
Bo nie zakleiłeś dokładnie i czasem jak silnik drga to przepuszcza trochę powietrza też tak miałem do momentu gdy nie wziałem tej gumy do domu i nie zrobiłem autorskiego patentu z super glue, srebrna taśma do zwłok która usztywniła ten uszkodzony kawałek i potem izolacja żeby nie wyglądało do dupy u trzymało tą srebrną taśmę.