Za 20 min wyjeżdżam![]()
Za 20 min wyjeżdżam![]()
wrzućcie jakieś foty z dzisiejszego spotu.. pozdrawiam
Kopanie w oponkę, niestety, przełożyć muszę na następny raz. Udanego!
Dzięki wszystkim za super spot, miło i sympatycznie jak zawsze.
Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia na kolejnym spocie.
Bardzo miło jak zwykle. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i filmy!![]()
Bardzo miło było poznać, na następnym na pewno się wstawię. Dzięki za patent z tym lewym powietrzem, zakleiłem taśmą i chodzi o niebo lepiej, tylko czasem zdarzy mu się nie trzymać obrotów. Jak rozmontuję zrobię jak być powinno.
Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie![]()
Fajnie, że mimo pogody całkiem spora grupa się pojawiła mimo kiepskiej pogody. Naliczono 18 Alf więc całkiem solidna frekwencja. "Troszeczkę" się spóźniłem, ale za to przywiozłem alfaholikaNiestety nie było czasu po poznać się z nowymi ale to się nadrobi na następnym spocie.
P.S. Jakby ktoś miał fotki to niech podeśle na e-mail alfaholicy.lodz[a]gmail.com
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wydaje mi się, że było więcej niż 18 aut. Po prostu jak przyjechałeś to już część się zbierałaOgólnie jak zwykle fajny spocik. Sporo informacji, inspiracji do zmian
![]()
Bo nie zakleiłeś dokładnie i czasem jak silnik drga to przepuszcza trochę powietrza też tak miałem do momentu gdy nie wziałem tej gumy do domu i nie zrobiłem autorskiego patentu z super glue, srebrna taśma do zwłok która usztywniła ten uszkodzony kawałek i potem izolacja żeby nie wyglądało do dupy u trzymało tą srebrną taśmę.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 22-02-2013 o 11:14
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]