dzieki za spota :) pogoda niedopisala za to ludzie tak :) do zobaczenia pewnie w rybniku :)
Printable View
dzieki za spota :) pogoda niedopisala za to ludzie tak :) do zobaczenia pewnie w rybniku :)
Miło było poznać, byłem na chwilkę bo mnie do domu ściągnięto niby w ważnej sprawie, drugi raz nie dam się nabrać i bez Alfy bo mi czujnik prędkości skrzyni nie dotarł jeszcze i w garażu została. (Selespeed).
Deszcz akurat przestał no i obawy były nie potrzebne.
Dotarłem Saabem też fajna zabawka z turbinką benzyna, pozdrawiam uczestników krakowskiego spotu. O ile nikt już nie dojechał po moim odjeździe to chyba było 13 jednostek AR.
Tak wygląda moja AR której dziś nie było.
Gdyby nie ten deszcz pewnie byłoby lepiej. Ale i tak nie było źle :) Do zobaczenia na następnym!
Dzięki wszystkim! Pogoda niestety porażka :( I nie mogliśmy się poganiać tam a nazot :(
Miło było zrobić sobie wycieczkę ;) piszę się na wiosenny spocik, ale tym razem ze śmiganiem i słoneczną pogodą :)
P.S. Pozdrowienia dla Mdx'a którego zabrakło na spocie ale z którym spotkałem się na obwodnicy :D
Pogoda się nie udała, ale reszta jak najbardziej:P Do zobaczenia na następnym spocie:D Pozdrowienia dla wszystkich:) Mój e-mail
My tyż już w doma,po drodze jeszcze zakupy,więc dopiero teroz my wleźli.Dotarli my w 1 kawałku,ale był moment,że było gorąco.Jakiejś tępej babie zachciało sie nagle zatrzymać,chrysler przedemna ledwo wyhamowoł,jo kilka cm od jego zderzaka,a passat za mna uciekł na bok,udało mu sie,bo pewnie z naszego auta zostałaby harmonijka :/
No to teraz tworzymy listę na Rybnik :P
Pogoda była do bani ,ale towarzystwo gorące:D,pozdrawiam wszystkich i do następnego ,ale niestety nie u Ferki bo my na zlocie ale rodzinnym ,geburstag taty:)
dzięki wszystkim, było super :) mam nadzieję, że dojechaliście spokojnie - niektórzy mieli kawałek świata.
my też w domu. dzięki wszystkim za miłe popołudnie. Pozdrowienia dla adamsika z katką co żech ich skilował przy zjeździe do ikei heheheh. Piter dzięki za pilotaź. Nastepnym razem zamawiamy tor cartingowy a puźniej kregle. Ekipa się fajna stworzyła więc można konkretnie sie zabawić. Miłej nocy. Aniucha czekamy na premiere filmu